1 глава

7.6K 295 23
                                    

Събудих се.

Скочих от леглото и веднага се запътих към гардероба. Отворих крилото с дрехите на закачалки. Избрах си любимият ми черен панталон, черна копринена риза и мочта гордост: черни лачени ботуши с платформа и бял пух отвътре.

Облякох се и грабнах чантата си. Затворих входната врата на апартамента с трясък.

Сигурно съм събудила нашите. Но на кого му пука?! И без това им беше време да стават. Аз от друга страна обаче, ако не побързах щях да закъснея за часа по физическо. Кой слага физическо за първи час когато започваме училище в 8:00!!!

Хубавото бе че училището ми бе на 5 минути от блока ми.

Блъснах вратата на съблекалнята и пуснах чантата си на пейката, която се намираше на лявата страна на малка стая с нисък таван и прозорец с две крила.

Сара и Ками, момичета от класа ми, с които се разбирах много добре, (не че с останалите не се разбирах, де) вече се бяха преоблякли и седяха с крастосани крака на пода. Щом ме видяха се усмихнаха. Ками каза:

- Хей, Кат! Как я караш?

Тъкно щях да отговоря, когато Сара ме прекъсна:

-Ще имаме часове с "б" клас цял ден.

"Не, само това не!!!!!!!!!!!!!!!" - изкрещях на ум. Но на глас казах само:

- Сериозно ли? Ужас!

- Чух, че имат нов ученик. - съобщи Тамара докато влизаше.

Стана ми смешно. На "б" клас им се падаха все грозни момчета. Единственото им добро попадение беше момиче на име Кая. Горките те. :)

- Сигурно е поредният грозник.- подхвърлих аз докато си обувах клина.

- Да, поредният самохвалко пристига! - опита се да надвика смеха ни Сара.- Ей, Ей! Звънецът би! Не искам да закъснявам! Да вървим!

Влязохме в салона. Беше празен. Само аз и момичетата.

Взехме топка и започнахме играта на волейбол. Тъкмо щях да бия сервиз, когато Иво и някакво момче, което не бях виждала преди, влязоха с гръм и трясък. Разсеях се. Чу се плющящ звук и ръката ми почервеня. Но това, което притъпи болката беше,че топката удари новото момче в корема.

Смехът и на двамата секна.

Иво, висок, рижаво-рус, от "б" клас, започна да се хили като идиот.

Омраза от пръв погледWhere stories live. Discover now