♡Blind Date♡

355 11 2
                                    

monca_proskovska  Děkuju za pomoc

Pohled Eleny

Byla jsem ve svém pokoji a povídala jsem si s Ashley co se včera stalo.

,,Počkat. Oni tě opravdu zasnoubily?" zeptala se,,jo vždyť to říkám a nejhorší je že musím jít s ním na rande" řekla jsem,,a ty ho neznáš? Nebyla jsi někdy v tom nakladatelství?" zeptala se,,ne, nikdy jsem tam nebyla" řekla jsem,,hustý, no a co teda teď hodláš dělat?" zeptala se,,co bych asi tak měla dělat? Rodiče názor nezmění" řekla jsem,,takže na to rande půjdeš?" zeptala se,,jo" řekla jsem sklesle,,fajn alespoň ho pozanáš, když se ti nebude líbit tak to prostě řekneš rodičům a já tě v tom podpořím" řekla,,děkuju jsi nejlepší" řekla jsem a objala jsem jí a Ashley mi objetí oplatila.

Šla jsem s Ashley do obýváku, kde byla moje matka,,ahoj holky, dneska jsem přišla dříve z práce, neměla jsem tam skoro nic na práci tak mě Ester pustila domů" řekl já kývla a s Ashley jsme si sedli na gauč,,Eleno!" řekla máma,,jo" řekla jsem,,víš Niklaus se ti bude na 100 procent líbit" řekla máma a já snad myslela že začne slintat.

,,Mimochodem co si vezmeš na sebe?" zeptala se máma,,no přemýšlela jsem o tričku a sukni" řekla jsem,,myslíš že je to vhodné?" zeptala se,,jo. Proč?" zeptala jsem se,,no já jen že Niklaus bude mít na 100 procent oblek, bylo by lepší kdyby sis vzala šaty" řekla máma,,dobře tak si teda vezmu šaty" řekla jsem a máma se na mě usmála a já protočila očima.

S Ashley a mámou jsme se koukali na jak jsem poznal vaší matku, pak mámě zazvonil telefon,,ano.....dobře......za chvíli jsem tam" říkala do telefonu.

,,Budu muset jít do práce, tak zítra ráno se uvidíme, jo a nezapomeň jít na to rande" řekla máma a já kývla,,tak ahoj" řekla máma,,nashledanou paní M" řekla Ashley,,ahoj mami" řekla jsem,,ahoj a užij si rande" řekla a odešla.

,,Tak se jdi připravit na to tvoje rande na slepo" řekla Ashley a já se na ní jen koukla,,ani on nevěděl že je s tebou zasnoubený" řekla,,pravda možná že ani nepříde" řekla jsem,,a nebo taky příjde takže zvedni ten svůj tlustý zadek z gauče a jdi se připravit" řekla a já jí poslechla,,fajn, ale pojď mi pomoct" řekla jsem,,dobře s radostí" řekla a šli jsme směrem do pokoje.

Já se před Ashley ukazovala v hromadě šatech, hledali jsme něco elegantního a něco vhodného. Když jsme je konečně našli tak jsme vybrali boty a doplňky.

Já se šla vysprchovat, vyfénovala jsem si vlasy nalíčila jsem se, lehce jsem si navlnila vlasy a Ashley mi udělala účes oblékla se do:

Já se šla vysprchovat, vyfénovala jsem si vlasy nalíčila jsem se, lehce jsem si navlnila vlasy a Ashley mi udělala účes oblékla se do:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Účes

,,Vypadáš úžasně" řekla Ashley,,děkuju" řekla jsem,,tak fajn já půjdu domů a ty na něj počkej" řekla velitelsky,,dobře počkám" zamumlala jsem a Ashley odešla z pokoje

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Vypadáš úžasně" řekla Ashley,,děkuju" řekla jsem,,tak fajn já půjdu domů a ty na něj počkej" řekla velitelsky,,dobře počkám" zamumlala jsem a Ashley odešla z pokoje.

U dveří se zastavila a obejmula mě a pak odešla než jsem se stačila otočit tak už mi někdo zvonil na zvonek a já otevřela, myslela jsem si že Ashley něco zapomněla.

Ale u dveří stál modrooký muž s špinavými blond vlasy ve smokingu.

 Musela jsem si přiznat že vypadal úžasně a taky jsem trošku znervózněla

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Musela jsem si přiznat že vypadal úžasně a taky jsem trošku znervózněla.

,,Ty musíš být Elena" řekl sexy britským přízvukem,,ano a ty musíš být Niklaus" řekla jsem,,prosím říkej mi Klaus, jen otec a matka mi říkají Niklaus" řekl a podal mi ruku a já jí přijmula.

,,Tak můžeme?" zeptal se,,jo jen si dojdu pro psaníčko, klidně pojď dál" řekla jsem Klaus šel dovnitř a zavřel zasebou dveře.

Já šla do pokoje, vzala jsem si černo stříbrné psaníčko šla jsem do kuchyně a hodila jsem do psaníčka telefon a klíčky od domu a zhasla jsem všechny světla v domě,,můžem" řekla jsem, šli jsme pryč z domu a já zamkla.

Šli jsme k jeho autu bylo velký a luxusní popravdě jsem to čekala, Klaus mi otevřel dveře a já nastoupila,,děkuju" řekla jsem a Klaus si sedl na místo řidiče a odjeli jsme,,kam vlastně jedeme?" zeptala jsem se,,do restaurace Sublimition nebo co, ještě jsem tam nikdy nebyl" řekl,,Sublimition to myslíš tu restauraci které trvá rok než dostanete rezervaci" řekla jsem,,ano, otec a matka tam chodí často a majitel restaurace je můj známí" řekl,,aha" řekla jsem.

,,Slyšel jsem že tvoje matka a otec jsou velice dobrý v práci" řekl,,nejspíš" řekla jsem,,nikdy jsi v nakladatelství nebyla?" zeptal se,,ne" řekla jsem,,já myslel že ano, když jsi dcera Mirandy a Graysona" řekl,,no oni mě tam nikdy nebrali a já vlasně nijak neměla zájem" řekla jsem,,víš popravdě jsem nevěděl že Miranda má dceru" řekl,,no já taky" řekla jsem a Klaus se začal smát.

,,Slyšel jsem že tvoje matka a otec jsou velice dobrý v práci" řekl,,nejspíš" řekla jsem,,nikdy jsi v nakladatelství nebyla?" zeptal se,,ne" řekla jsem,,já myslel že ano, když jsi dcera Mirandy a Graysona" řekl,,no oni mě tam nikdy nebrali a já vl...

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Takže podle toho co říkáš tak s rodiči nevycházíš" řekl,,vycházím jen mám radši chůvu která se o mě starala a pořad stará 22 let" řekla jsem,,22 let takže od malička" řekl,,jo. Rodiče chodili do práce, máma byla se mnou jen 2 měsíce když jsem se narodila" řekla jsem,,2 měsíce? Pokud vím tak mateřská dovolená v nakladatelství je 3-4 roky" řekl a já kývla.

Klena Klaus and Elena my wifeKde žijí příběhy. Začni objevovat