He was cute

270 9 13
                                    

Pohled Eleny

,,Eleno stávej" budila mě Ashley,,mmm.......nech mě spát" zamumlala jsem,,ale no tak, vstávej ospalče" řekne a odhrne mi deku a já hned zareaguju,,kde hoří?" zamumlala jsem a rychle si sedla,,nikde, v kolik jsi přišla že se ti nechce vstávat?" zeptala se,,asi v půl druhé ráno" zamumlala jsem,,chci podrobnosti" řekne Ashley a narovná se,,podrobnosti?" zeptám se,,jo. Ty ještě spíš!" řekla,,jo" zamumlala jsem,,jdi se vzbudit holka, já chci podrobnosti" řekne a uculí se a já jdu směrem do koupelny.

Vysprchovala jsem se, vyfénovala si vlasy a obmotala jsem si ručník kolem sebe a udělala jsem si ranní hygienu.

Vylezla jsem z koupelny a namířil jsem si to rovnou do pokoje, když jsem se vrátila Ashley ležela na posteli s telefonem v ruce když jsi mě všimla tak telefon odložila, a otočila se na bok aby mě viděla a ušklíbla se.

Já šla ke skříni, vytáhla jsem bílé spodní prádlo  kalhotky jsem si natáhla a pak přišla na řadu podprda,,nekoukej se na mě" řekla jsem pobaveně,,já chci podrobnosti" zakňučela Ashley,,řeknu ti je až se obléknu, ale teď táhni z mého pokoje mrcho!" řekla jsem pobaveně,,Couro" řekla pobaveně a já se uculila,,ne teď vážně odejdi z mého pokoje jinak uvydíš můj soukromý majetek.Za to musíš platit" řekla jsem pobaveně,,fakt?Oni ti za zadek a prsa platí? Hustý! a co když jdeš do sprchy to ti ta sprcha musí taky zaplatit? Když uvidí tvůj soukromý majetek?" řekla pobaveně a já vyprskla smíchy a Ashley se mnou.

,,Tak já půjdu" řekla Ashley, když se přestala smát zatímco já ležela na zemi a smála se jak pominutá.

Když jsem se uklidnila vstala jsem, oblékla jsem si podprdu a oblékla jsem se do:

A vylezla jsem z pokoje abych našla Ashley,,Ashley!" zavolala jsem, sedla jsem si na židli a začínala jsem se líčit a Ashley vešla do pokoje a zavře za sebou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A vylezla jsem z pokoje abych našla Ashley,,Ashley!" zavolala jsem, sedla jsem si na židli a začínala jsem se líčit a Ashley vešla do pokoje a zavře za sebou.

,,Sluší ti to" řekla,,děkuju" řekla jsem,,tak povídej a nenapínej mě" řekla,,jasně, to rande. Bylo úžasný, byl milí hodný a gentleman" řekla jsem,,hmm....takže nudný" řekla,,ne to ne byl roztomilý a sexy a ten jeho úsměv" řekla jsem.

Když jsem jen o něm mluvila, tak se mi podlamovali kolena a znervózněla jsem,,nemám přinést mrazáku? Jinak nám tady roztečeš" řekla a pak znovu pokračovala,,a co jste dělali?" zeptala se Ashley,,byli jsme v té restauraci, ale nic moc tak jsme šli do Mecdonaldu a byli jsme v kině" řekla jsem a Ashley se usmívala jako sluníčko.

Vlasy jsem si rozčesala a s Ashley jsme šli do obývacího pokoje,,dobré ráno zlatíčko" řekla máma když mě uviděla,,dobré" řekla jsem a sedla jsem si na gauč,,v kolik jsi přišla domů? Já přišla ve dvanáct a ty jsi tu ještě nebyla" řekla,,jo vrátila jsem se asi v půl druhé ráno" řekla jsem a máma se usmála,,a co ta restaurace, je nejlepší ve městě?" zeptala se máma,,jídlo dobrý, ceník to se rači ani neptej a porce jak pro anorektičku" řekla jsem,,najedla jsi se alespoň?" zeptala se,,jo s Nikem jsme šli i do Mcdonaldu" řekla jsem,,tak Nik jo" uculila se Ashley a máma se usmívala,,já říkala že se ti bude líbit" řekla máma a já se jen na ní koukla a zapla jsem televizi.

Pustila jsem film podfukářky a máma mě a Ashley dala snídani.

,,Děkuju" řekli jsme s Ashley nastejno, máma se na nás usmála a dala mi pusu na vlasy vzala si kabelku,,musím do práce, tak se mějte" řekla máma nasadila si lodičky a odešla já s Ashley jsme jí jen zamávali

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Děkuju" řekli jsme s Ashley nastejno, máma se na nás usmála a dala mi pusu na vlasy vzala si kabelku,,musím do práce, tak se mějte" řekla máma nasadila si lodičky a odešla já s Ashley jsme jí jen zamávali.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Po 4 hodinách

S Ashley jsme spokojeně jedli a koukali na různé filmy a já na Klause musela myslet, dostal se mi do hlavy. A já nevím jak ho dostat, z mé hlavy ven.

Kratší kapitola která stojí za nic, ale příští bude lepší, tak snad nevadí.

Klena Klaus and Elena my wifeWhere stories live. Discover now