Engagement party 1/2

214 6 2
                                    

Pohled Eleny

Vzbudil mě zvuk budíku, vstala jsem šla do koupelny, vysprchovala jsem se a omotala kolem sebe ručník. Šla jsem do pokoje vyfénovala jsem si vlasy, oblékla jsem se do černých legín a modré halenky.

Šla jsem do kuchyně kde byla máma a táta, máma dělala snídani a táta četl noviny,,dobré ráno" řekla jsem,,dobré" řekli naráz,,tak jak se cítíš?" zeptala se máma a dala mi lívance,,děkuju a jo cítím se fajn" řekla jsem a dala si do pusy kousek lívance, pak někdo zazvonil na zvonek a máma šla otevřít když jsem uviděla tu osobu která předemnou stála myslela jsem že začnu brečet štěstím.

,,Angelo" řekla jsem a poradně jí objala a ona mi objetí oplatila. Angela byla moje chůva která se o mě starala od malička hrozně moc jí miluju,,ahoj Eleno, tak povídej jak se máš?" zeptala se,,moc se omlouvám Angelo, ale my musíme jít na do práce takže se uvydíme na tom večírku" řekla máma,,dobře, postarám se o ní" řekla a já pořad byla v objetí Angeli máma a táta pak odešli a Angela se začala ptát.

Řekla jsem jí naprosto všechno co se stalo za tu dobu co jsem jí už začala nepotřebovat, bylo fajn si zas popovídat po tak dlouhé době.

Pak zas někdo zazvonil na dveře a Angela šla otevřít,,mám halůšky? nebo opravdu vidím Angelu" řekla Ashley,,ne jsem tady" řekla Angela a Ashley jí obejmula a Angela jí obejmutí oplatila.

Až když přišla do obýváku všimla jsem si v čem je oblečená, měla na sobě:

,,Páni!! Jsi sexy" řekla jsem a zasmála se,,to jsem taky měla v plánu" řekla Ashley a začala se smát se mnou,,teď jsi na řadě ty!"řekla a koukla na Angelu,,pravda už je na to čas" řekla Angela pokynula mi abych si sedla a já jí poslechla najednou ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Páni!! Jsi sexy" řekla jsem a zasmála se,,to jsem taky měla v plánu" řekla Ashley a začala se smát se mnou,,teď jsi na řadě ty!"řekla a koukla na Angelu,,pravda už je na to čas" řekla Angela pokynula mi abych si sedla a já jí poslechla najednou mě začali líčit, dělat mi vlasy a já si tam jenom seděla a koukala na televizi.

Účes

Když mě namalovali a já jim říkala, teda spíš Ashley jsem říkala aby mi toho hodně na obličej nenapatlala, protože já nejsem zvyklá si dávat hodně věcí na pusu jelikož když se líčim tak používám jen korektor, stíny, řasenku a rťenku a pokud mám ví...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když mě namalovali a já jim říkala, teda spíš Ashley jsem říkala aby mi toho hodně na obličej nenapatlala, protože já nejsem zvyklá si dávat hodně věcí na pusu jelikož když se líčim tak používám jen korektor, stíny, řasenku a rťenku a pokud mám víc času tak si dám někdy linky, ale fakt jen někdy protože to většinou dopadá katastrofálně.

Klena Klaus and Elena my wifeWhere stories live. Discover now