Moving to klaus

248 7 1
                                    

m_proskovska  děkuju za pomoc♥

Pohled Eleny

Já si povídala s Ashley,  zatímco Klaus, Máma, Táta a Angela řešila moje potřebné věci, jelikož mi vzali jenom oblečení, ale laptop, tablet nabíječky, kosmetika atd...ne, takže tam s Klausem zajedu a sbalím si potřebné věci.

Klaus mi nasadil zásnubní prsten, tím že se mě jen dotkl jsem zčervenala a jelikož se na nás koukali tak 30-40 lidí tak to bylo ještě horší, určitě uviděli jak jsem byla červená až na zadku.

~~~~~~~~,,Nezapomeň mi volat" řekla Ashley když jsem jí objala,,neboj" řekla jsema šla jsem k autu Klause a máma mě objala,,volej" řekla,,vždyť jo už jsem to slíbila milion lidem" řekla jsem a šla jsem se rozloučit s tátou, oni na té párty ještě m...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~~~~~~~~
,,Nezapomeň mi volat" řekla Ashley když jsem jí objala,,neboj" řekla jsema šla jsem k autu Klause a máma mě objala,,volej" řekla,,vždyť jo už jsem to slíbila milion lidem" řekla jsem a šla jsem se rozloučit s tátou, oni na té párty ještě mají v plánu zůstat.

Nasedla jsem na místo spolujezdce a s Klausem jsme jeli ke mě.Vystoupili jsme,  já vytáhla klíč pod rohoškou, odemkla jsem a šla dovnitř,,chvíli mi to bude trvat, tak buď jako doma" řekla jsem Klaus kývl sedl si na gauč a vytáhl mobil, já šla do pokoje vytáhla jsem velkou kabelku a dala do ní můj laptop tablet, nabíječky powerbanku ta nesmí chybět, pak taky kulmu, žehličku, fén, pak jsem si vzala cestovní kosmetickou tašku, dala tam všechny svoje malovátka.

Nakonec jsem šla do koupelny vzala si další kosmetickou taštičku o něco menší a dala do ní kartáček na zuby a další hygienické potřeby pak jsem to všechno dala do kufru a přidala jsem tam i fotografie.

Když jsem měla sbaleno, tak jsem šla s tím velkým fialovým kufrem dolu po schodech, když mě Klaus uviděl tak mi s tím pomohl, byla jsem za to moc ráda ten kufr byl těžký jak kráva.

,,Máš všechno?" zeptal se Klaus,,asi ano" řekla jsem,,máš cestovní pas, doklady ostatně věci se dají koupit, ale doklady jsou důležité a my zítra pojedeme do L.A" řekl,,a jo pas a doklady!!!"řekla jsem a už jsem běžela spátky do pokoje, otevřela jsem skříň z ní vytáhla krabici, kde mám doklady a i s tou krabicí jsem šla do obýváku, nevěděla jsem co všechno budu potřebovat, jelikož ani nevím jak dlouho tam budeme.

Odnesla jsem to dolu a Klaus mi řekl co vše bych mohla potřebovat, tak jsem všechno dala do kabelky kromě cestovního pasu ten jsem totiž dala Klausovi, jelikož se pak šmátrat po těch papírech nechci.

,,Jestli dovolíš, musím nutně na toaletu a taky nechci být v těch šatech" řekla jsem,,dobře" řekl a já už cupitala na záchod, málem jsem to nestihla a počůrala se.

Pak jsem šla do pokoje a oblékla jsem se do:

Pak jsem šla do pokoje a oblékla jsem se do:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Klena Klaus and Elena my wifeWhere stories live. Discover now