Engagement party 2/2

202 5 0
                                    

Pohled Eleny

Ben a ta Aranžérka seděli taky u toho stolu kde my, seděla tam i Angela a Ashley,,počkat vy se znáte" zeptala se aranžérka u který jsem zapomněla jméno je možný že ho ani neřekla,,my s Elenou, my jsme spolu chodili" řekl Ben,,páni!! To jsem nevěděla k bývalým jsme se spolu ještě nedostali" řekla a pak znovu pokračovali,,a jak jste na tom vy?" zeptala se a všichni začali dávat pozor, hlavně moje máma který se snad zvětšila ucho na 200 centimetrů a to seděla hned vedle mě,,my si už o bývalých povídali" řekl Nik,,jak dlouho už spolu jste? Ale nejspíš dost dlouho když se budete brát" řekla a já viděla jak se Klaus uchechtl,,čtyři " řekla jsem,,4 roky tak to je dlouho" řekla,,ne 4 dny" řekla jsem a Ben vyprskl červený víno, jelikož se napil Ben vína vyprskl přímo na Ashley a já dostala záchvat smíchu, prostě jsem si nemohla pomoc.

Ashley byla vína to a najednou jí dal nějaký chlap maličký, ale fakt maličký kapesníček se kterým se měla utřít? Zatímco Ashley začala slintat na toho záhadného chlapíka já se popadla za břicho a smála se jak debil, najednou do mě Ashley strkla,,drž hubu" řekla a já se snažila zadržet smích,  asi po 5ti sekundách jsem to vzdala a znovu vyprskla smíchy, ale tentokrát se smála i Ashley když jsme se přestali smát tak se nám představil ten chlapík,,jsem Elijah" řekl a to mi naprosto stačilo,,Klausův bratr" řekla jsem,,vidím že máš přehled" řekl,,Elena" představila jsem se Elijah se všemi se představil a taky pozdravil,,no a kde je am...Rebekah" řekla jsem,,jistě naše sestra kde je?" zeptal se Klaus,,ale však jí znáš" řekl Elijah a najednou se tu objevila blondýna s modrýma očima,,jsem tady, omlouvám se neměla jsem co si vzít na sebe" řekla dala pusu na tvář Klausovy.

Elijahe Ester a Ansela objala a sedla si,,amm..jo jasně jsem Rebekah a zajímá mě která z vás je Elena" řekla,,já jsem Elena" řekla jsem,,hmmm..jsi nádherná, ale varuju tě rychle bych si obarvila vlasy, Nik je spíš na blondýny" řekla s úšklebkem a pak znovu pokračovala,,nebo taky zrzky"řekla,,potřebuju čůrat" řekla Rebekah a už běžela směrem do domu,,myslím že tvoje sestra je tak trošku mrcha" zašeptala jsem a Klaus se začal smát.

,,Chceš jít tancovat?" zeptal se Klaus já kývla a on už mě vedl na parket.

,,Nevěděla jsem že umíš tancovat" řekla jsem,,taky že ne umím jen tohle" řekl a já se začala smát,,hele nesměj se mi nikdo není dokonalí" řekl,,a já myslela že ty jsi" řekla jsem a pak jsem se začala červenat, jelikož jsem si uvědomila co jsem vlastně řekla,,jsi nádherná když se červenáš" řekl a já znervózněla pod jeho doteky jsem myslela že se roztaju.

Protože jsem měla hlavu dole tak mi jí Klaus dal nahoru a já měla výhled na ty jeho úžasný oči, pomalu jsem se v nich začínala ztrácet.

Je možný že k němu něco cítím? Předci jen jsem se nikdy necítila u Bena tak jako u Nikovo blízkosti, je mi jasný že něco tam je a hodlám to za každou cenu zjistit.

Pohled Ashley

,,Co tak koukáš?" zeptala jsem se a koukla na toho blba Bena,,na nic" řekl,,kvůli tobě mám špinavý šaty, myslíš že půjdou vyprat!!" naštvaně jsem odešla a šla směrem do toho domu, ještě před tím jsem se koukla na Klause a na Elenu. Klaus byl mnohem lepší než ten idiot jménem Ben Bobr, reálně kdo muže mít tak debilní přímení?

Šla jsem do domu a doslova jsem narazila na toho sexy chlapíka jménem Elijah,,promiň nedávala jsem pozor" řekla jsem,,ne za to mužů já , nekoukal jsem se na cestu" řekl,,kde tu máte koupelnu?" zeptala jsem se,,nahoru a první dveře v levo" řekl usmál se a pak znovu pokračoval,,myslím že ti to, ale dolu nepůjde" řekl,,já vím, ale nějak to zpravit musím jiný šaty nemám" řekla jsem,,jestli chceš tak si můžeš vzít šaty Rebeky má jich tu hodně, ale ani jedny nenosí" řekl,,jestli jí to nebude vadit" řekla jsem,,určitě ne když tak se k tobě přimluvím" řekl a já se na něj usmála a on na mne.

Pohled Eleny

S Klausem jsem si povídala a tancovala celou dobu, když jsem už chtěla jít domů tak jsem šla za mámou,,mami já jdu domů"řekla jsem,,zlatíčko no víš my tě přestěhovali" řekla máma a přišel za námi i táta a já viděla jak Klaus mluví s Ester a Anselem,,a kam? Vždyť já nikde nebydlím" řekla jsem,,budeš bydlet s Klausem" řekl táta,,cože??!!!" řekla jsem,,nepřeháňej, snad sis nemyslela že budeš pořád bydlet u nás i když budeš mít manžela" řekla máma,,já vím jenže vždyť Klause ani neznám" řekla jsem,,no právě, když spolu budete více času tak se víc poznáte" řekla,,navíc jak jsme si všichni mohli všimnout tak s Klausem vycházíš dobře" řekl táta,,takže nám neříkej že chceš jít domů" řekla máma,,a co věci" řekla jsem,,u nás v autě, dáme ti je" řekl táta,,tak běž u nás už nebydlíš" řekla,,jste fakt hrozný s Ashley a Benem jsem bydlet nesměla, ale s Klausem jo děkuju" řekla jsem hnusně,,nebuď drzá Eleno, prostě bydlíš u Nika tečka, už se o tom víc nehodlám bavit" řekla máma já na ně zakroutila hlavu, udělala obličej ve smyslu nemám vás ráda a otočila jsem se na podpatku a šla si promluvit s Ashley.

,,Ashley.....hezké šaty, já se budu stěhovat" řekla jsem,,děkuju a cože? Kam?" zeptala se,,ke Klausovi" řekla jsem,,cože? To je skvělí" řekla,,skvělí už nebudu moc pořád chodit k tobě" řekla jsem,,tak to ne já tě nedám"řekla a pak se někam koukla,,já musím tak pa, uvydíme se" řekla,,škrtám tě" řekla jsem a ona odešla to je fakt kámoška, pak zamnou přišel Klaus.

,,Myslím že už nepřežiju další překvápko" řekla jsem a Klaus se začal smát,,a kde že to vůbec bydlíš?" zeptala jsem se v L.A, tady mám jen takový maličký domeček" řekl,,takže jenom když sem jedeš bydlíš tady" řekla jsem,,no spíš to je něco jakoby chata" řekl a pak za námi přišla Ester,,Niku kdy jedeš zpátky do L.A?" zeptala se,,řekli jste mi abych domů nejezdil do té svatby" řekl Klaus,,no my víme, ale někdo řídit nakladatelství v L.A musí já zítra jedu do New Yorku" řekl Ansel,,takže mám jet do L.A" řekl Klaus,,jo jo pojedeš i s Elenou" řekla Ester,,no a co Saeattl?" zeptal se Klaus,,Elijah tam zajede a vy budete v L.A" řekla Ester,,dobrá" řekl Klaus,,tak mi pak zavolej až budete v L.A" řekla Ester a Klaus kývl.

Klena Klaus and Elena my wifeKde žijí příběhy. Začni objevovat