•Date•

313 9 0
                                    

Pohled Eleny

Když jsme byli před restaurací tak Klaus zastavil, dal jeho klíče nějakýmu týpkovy a šli jsme dovnitř.

Sedli jsme si ke stolu do kterého nás prosadila číšnice a dala nám meny.

Když jsem uviděla ty ceny tak se mi udělalo špatně,,co si dáš?" zeptal se,,no já nevím" řekla jsem a pak jsem znovu pokračovala,,kdybych měla si tady něco objednat tak bych potřebovala půjčku a to jenom za vodu" řekla jsem a Klaus se začal smát,,objednej si co chceš" řekl a pak k nám přišla servírka a Klaus začal a objednal si něco, pak se zeptala servírka mě,,já si dám" řekla jsem a ukázala jsem na menu co protože jsem to slovo neuměla říct.

Když mám přinesli jídlo tak jsem se na to koukla dost divně, stačilo kdybych si do toho dva krát kousla a už bych nic neměla, ale vypadalo to hezky nejspíš bych to nejedla a někam si vystavila. Objednala jsem si:

Když jsem se koukla na Klause jak kouká na svoje jídlo, tak vypadal jako by na tom talíři nic nebylo

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Když jsem se koukla na Klause jak kouká na svoje jídlo, tak vypadal jako by na tom talíři nic nebylo. Klaus si objednal:

,,Tohle je jídlo pro anorektičky" řekla jsem,,asi tak" řekl a pak znovu pokračoval,,už vím proč jsem sem nikdy nešel" řekl,,dala bych si Chesseburger" řekla jsem,,tak půjdeme?" zeptal se,,a co to jídlo?" zeptala jsem se,,kousni do toho dvakrát a b...

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Tohle je jídlo pro anorektičky" řekla jsem,,asi tak" řekl a pak znovu pokračoval,,už vím proč jsem sem nikdy nešel" řekl,,dala bych si Chesseburger" řekla jsem,,tak půjdeme?" zeptal se,,a co to jídlo?" zeptala jsem se,,kousni do toho dvakrát a budeme mít na talíři vymeteno" řekl, já se začala smát a začala jíst. Dlouho nám to netrvalo.

Pak k nám přišla servírka a Klaus zaplatil nehoráznou sumu a odešli jsme,,nechápu jak něco takovýho muže stát takový peníze" řekla jsem,,přesně, viděla jsi kolik tam stála voda?" zeptal se Klaus,,jo" řekla jsem Klaus mi otevřel dveře od auta a já nasedla,,děkuju" řekla jsem a Klaus si sedl na místo řidiče a jel směrem do Mcdonaldu.

Když jsme tam byli tak Klaus objednal jídlo s sebou. Byli jsme venku na lavičce a jedli jsme.

,,Nic lepšího není než tohle" řekla jsem a Klaus se začal smát,,jak si reagoval na to že jsi s někým zasnoubený?" zeptala jsem se,,dost mě to překvapilo, popravdě jsem byl donucen jít na to rande" řekl,,to jsme dva. Máma by mě zabila kdybych nešla" řekla jsem,,no a máš nějaký sourozence?" zeptal se,,ne jsem jedináček. Díky bohu" řekla jsem,,nechceš mít ségru nebo bráchu?" zeptal se,,ne já tím myslela že by bylo hrozný kdyby máma znovu byla v tom."

,,S dítětem by byla měsíc nebo dva doma a pak by mi to dala na starost" řekla jsem a pak jsem znovu pokračovala,,a ty máš sourozence?" zeptala jsem se,,mám jen staršího bratra Elijahe a mladší sestru Rebeku" řekl,,pracujou v nakladatelstvý?" zeptala jsem se,,ne tohle ponechali mě" řekl,,aha a ty chceš v nakladatelství pracovat?" zeptala jsem se.

,,No od svých 3 do 4 jsem chtěl být princ" řekl a já se začala smát a Klaus taky,,a dál?" zeptala jsem se,,pak hasič a astronaut pak jsem začal číst a bavilo mě to, dokonce jsem psal příběhy" řekl,,a zůstalo ti to dodnes?" zeptala jsem se,,já příběhy psát přestal, ale čtení mám rád" řekl,,a proč si přestal psát?" zeptala jsem se,,neměl jsem inspiraci, nejspíš pro to" řekl,,škoda" řekla jsem.

,,A ty? Nějaké sny?" zeptal se,,chtěla bych si koupit hotel a však víš, ale když mi bylo 4 chtěla jsem být princezna" řekla jsem a Klaus a já jsme se začali smát,,ráda čteš?" zeptal se,,docela jo, záleží na tom co" řekla jsem,,jsi na horory, komedie, fantasy nebo slaďárny?" zeptal se,,u knihách, romantický a fantasy, ale komedie je taky fajn" řekla jsem.

,,A co vlastně tvoje rodiče?" zeptala jsem se,,jsou skvělí, až na to že mě nechtěli pustit do školy učil jsem se doma až na vysokou" řekl,,budu hádat...Harvard" řekla jsem,,jo" řekl a usmál se,,a ty?" zeptal se,,já taky, učila jsem se doma a vysoká-" chtěla jsem pokračovat, ale Klaus mě zastavil,,tipl bych si Princeton" řekl,,jo, jak si to věděl?" zeptala jsem se,,tipl jsem si to" řekl,,kolik ti je?" zeptala jsem se,,22 bude mi za pár dní 23" řekl,,aha" řekla jsem,,tobě?" zeptal se,, čerstvých 22"řekla jsem,,tak to jsi teprve nedávno skončila vysokou.Že?" řekl,,jo" odpověděla jsem.

Když jsme dojedli, nastoupili jsme do auta,,chceš jet domů, nebo chceš ještě něco podniknout?" zeptal se,,vlastně jo, ale potřebuju jít domů se obléct" řekla jsem,,dobře kam půjdeme?" zeptal se,,do kina, teda pokud ti to nevadí" řekla jsem,,ne, v pohodě" řekl nastartoval auto a jeli jsme směrem ke mě domů.

Když jsme byli u mě já šla hned do pokoje, upravila jsem se a oblékla jsem se do:

Z psaníčka jsem si vyndala klíče a mobil a dala jsem si telefon a klíče do zadních kapes kalhot a šla zpátky do obýváku, kde seděl Klaus na gauči a čekal na mě,,sluší ti to" řekl,,děkuju" řekla jsem,,můžem?" zeptal se,,jo" řekla jsem, zhasla jsem ...

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Z psaníčka jsem si vyndala klíče a mobil a dala jsem si telefon a klíče do zadních kapes kalhot a šla zpátky do obýváku, kde seděl Klaus na gauči a čekal na mě,,sluší ti to" řekl,,děkuju" řekla jsem,,můžem?" zeptal se,,jo" řekla jsem, zhasla jsem a zamkla jsem dveře a nastoupila jsem do auta a Klaus jel směrem do kina.

Když jsme tam byli tak jsme šli rovnou k pokladně,,dobrý večer, dva krát na-" zastavil se protože jsem mu neřekl na co,,na After přiznání" řekla jsem a ta paní nám dala lístky.

,,After přiznání?" řekl,,jo nelíbí se ti to?" zeptala jsem se,,já to nikdy neviděl" řekl,,viděl jsi 1" zeptala jsem se,,ne já nevím co to je" přiznal se,,dobře to nevadí, dneska uvydíš dvojku a příště ti pustím jedničku" řekla jsem a pak mi došlo co jsem řekla opravdu bych ho chtěla znova vidět? celý večer byl na mě milí nejspíš ano,,teda, pokud nějaké příště bude" řekla jsem když nikdo nic neříkal,,bude" řekl Klaus,,chceš slaný, nebo sladký popcorn?" zeptal se,,slaný" odpověděla jsem.

Po dvou hodinách

Když film skončil tak jsem se chtěla projít tak Klaus nechal auto asi 4 domy před mím domem nebylo to hodně, ale stačilo to a já a Klaus jsme šli k mému domu a povídali si o filmu.

,,Proč to vždycky končí takhle?" zeptala jsem se,,jak to myslíš?" zeptal se Klaus,,konec je dost zajímavý" řekla jsem,,většinou to tak je, aby lidi pak koupily další díl knihy" řekl,,ty jsi v tomhle odborník" řekla jsem a Klaus se usmál.

Pak už jsme byli u mého domu,,takže tady bydlím" řekla jsem,,to vidím" řekl s úšklebkem,,tak zas někdy" řekla jsem a Klaus se usmál,,tak dobrou" řekla jsem,,dobrou" řekl a já vstoupila do domu a zavřela jsem za sebou.

Šla jsem do pokoje převlékla jsem se do pyžama vyčistila jsem si zuby a přemýšlela o Klausovi, pak jsem šla do postele, po pár minutách jsem usnula.

Klena Klaus and Elena my wifeKde žijí příběhy. Začni objevovat