Xmas🎄𐂂

192 5 0
                                    

Pusťte si písničku⬆️

Vím že Američani otevírají dárky atd....25.12, ale budeme dělat že to mají 24.12 jako my. Idk.

Pohled Eleny

Vzbudila jsem se 9:00 šla jsem do koupelny, vysprchovala jsem se, udělala jsem si ranní hygienu a vyfénovala jsem si vlasy.

Pak jsem se nalíčila, vyžehlila jsem si vlasy a oblékla se do:

Šla jsem dolu, hned co jsem byla v obýváku mi někdo dal ruce přes oči a já je dala pryč a podívala se kdo mi je tam dal,,aaaaaa!!!" křikla jsem a obejmula jsem Ashley,,co se stalo? Jsi v pořádku Eleno" přiběhla Kate,,všechno je v pořádku Kate" řek...

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Šla jsem dolu, hned co jsem byla v obýváku mi někdo dal ruce přes oči a já je dala pryč a podívala se kdo mi je tam dal,,aaaaaa!!!" křikla jsem a obejmula jsem Ashley,,co se stalo? Jsi v pořádku Eleno" přiběhla Kate,,všechno je v pořádku Kate" řekla Ashley,,huff!! Málem jsem dostala infarkt" řekla Kate,,jak si se sem dostala?" zeptala jsem se,,letadlem. Volala jsem ti jestli bys pro mě nepřijala na letiště, ale ty jsi mi to nezvedala tak jsem zavolala Klausovi, který mi řekl že spíš tak pro mě jel Klaus" řekla a já se koukla na Klause,,děkuju" řekla jsem a Klaus se na mě usmál a já mu úsměv oplatila,,veselé Vánoce" řekla Ashley a znova mě objala.

Kate jsme začali pomáhat, bylo to hrozně fajn i když, jsem netrávila Vánoce s rodiči tak to bylo fajn a líbilo se mi to,,zahrajeme si hru?" zeptala se Kate,,a co si takhle zajít na trhy?" navrhl Klaus a všichni jsme souhlasili.

Oblékla jsem si teplou bundu, čepici a šálu a všichni jsme pak nasedli do Klausova auta a jeli do centra města.

Trhy jsme prošli a občas si něco dali,,co si takhle zabruslit?" zeptala se Ashley když uviděla kluziště,,Ashley. Ne.  Víš přece o tom že jsem nikdy na bruslích nestála" řekla jsem,,naučíš se to" řekl Klaus,,ty to umíš?" zeptala jsem se,,jo, chodíme každý rok teda do té doby než jsme se odstěhovali s Rebekou a Elijahem" řekl Klaus,,já to taky neumím, tak já si zajdu do obchoďáku" řekla Kate a odešla,,já chci jít s ní" řekla jsem prosebně a Klaus s Ashley nesouhlasně kývli.

Nasadili mi brusle a pomohli mi na led teda spíš Klaus,  Ashley už tam bruslila jak o závod,,drž mě!!" řekla jsem,,neboj, nepustím tě" řekl Klaus a pak znovu pokračoval,,roztáhni trošku nohy" řekl Klaus a já to udělala málem jsem spadla, ale Klaus mě chytl takže v pohodě,,já se tu zabiju" řekla jsem a Klaus mě chytil za jednu ruku,,kam jdeš" řekla jsem,,neboj se" řekl a pak se tu objevila Ashley a chytla mě za druhou ruku,,dělej to co my Eleno" řekla Ashley a začala jsem taky dělat nohami to co oni.

Po hodině mě to stačilo, dokonce jsem se pustila a bruslila jsem sama, samozřejmě pod Klausovým a Ashleyin dohledem, ale už teď jsem věděla že krasobruslařka ze mě nebude.

Šli jsme ještě do obchoďáku a všichni jsme se tam rozutekli na jinou stranu,,Eleno!!" řekl Klaus a já se na něj otočila,,tu máš, tvoje výplata"řekl Klaus podal mi obálku a já se usmála,,tos nemusel, ještě něco mám a kdybych neměla tak ti řeknu" řekla jsem,,musel, za práci se platí" řekl Klaus a odešel já si zašla do Starbacksu, vzala jsem si do kelímku horkou čokoládu se šlehačkou a šla si prohlížet pár věcí v obchoďáku a když tak něco koupit, když mi něco cvrnkne do nosu.

Klena Klaus and Elena my wifeKde žijí příběhy. Začni objevovat