Klausova ex

233 6 0
                                    


Máte tu písničku♥

~Vaše Julča♥~

O 3 měsíce později

Pohled Eleny

Za pouhé 3 měsíce se toho stalo hodně, Ashley tu na týden byla, s Klausem jsme se ještě více sblížili, ne tak moc, ale už to tam jiskří a taky začínám být žárlivá nána. Klaus měl narozeniny tak se pořádala oslava. Blíží se Vánoce a to budou první Vánoce který nestrávím s rodiči, jelikož Ester, Ansel moje máma a táta jedou někam na pracovní dovolenou o Vánocích, tak jsme se s Nikem rozhodli že tu zůstaneme, ale přijede Ashley a já se na ní moc těším.

Vstala jsem z postele, jelikož je pátek a v pátek se ještě pracuje.

Šla jsem do sprchy a vysprchovala jsem se.

Nalíčila jsem se, lehce jsem si navlnila vlasy a oblékala se do:

Šla jsem do kuchyně kde byla Kate,,dobré ráno" řekla jsem,,dobré ráno" řekla, usmála se a já jí úsměv oplatila

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Šla jsem do kuchyně kde byla Kate,,dobré ráno" řekla jsem,,dobré ráno" řekla, usmála se a já jí úsměv oplatila. Kate mi dala na stůl snídani a já se do ní pustila.

Když byl čas jít tak jsem si ještě skočila pro kabelku, dala do ní klíče od domu, peněženku a mobil.

Pak jsem šla na chodbu, rozloučila se s Kate vzala na sebe kabát pak jsem s poličky vzala klíče a šla do auta. Po týdnu co jsme se sem přestěhovali jsem ho tu měla.

Přišla jsem do nakladatelství a začala si povídat s Alice. Alice byla recepční,,ahoj Alice. Jak se máš?" zeptala jsem se,,ahoj El. Mám se skvěle co ty?" zeptala se,,mám se-" najednou jsem si všimla Klause jak si povídá s nějakou blondýnou a směje se,,Alice. Kdo to je?" zeptala jsem se,,nevím, ona tu ani nepracuje. Běž za nimi" řekla Alice,,proč bych měla?" zeptala jsem se,,protože jsi pana Mikaelsona sekretářka a hlavně jsi jeho snoubenka" řekla a já nabrala odvahu a šla k nim.

,,Eleno" řekl Nik když mě uviděl, dal mi pusu na tvář což jsem zčervenala až na prdeli, ale bylo mi to jedno mě jen zajímala ta bloncka,,Emily, tohle je moje snoubenka Elena a Eleno tohle je Emily moje bývalá holka z vysoké" řekl Nik,,ta která se pak odstěhovala do Itálie?" zeptala jsem se,,jo, to jsem já opravdu moc mě těší" řekla Klausova ex,,mě taky" řekla jsem,,Emily je spisovatelka" řekl Nik,,aha, takže potřebuješ nakladatelství aby ti mohli vydat knihu že" řekla jsem,,přesně tak" řekla Klausova ex,,tohle tedy zapadá do tvé práce přečteš si ukázku knihy od Emily a pak napíšeš jestli by to vůbec mělo cenu, což o tom nepochybuji" řekl Klaus,,jistě" řekla jsem a doufala že ta kniha bude horší jak hovno,,tak já jsi to půjdu přečíst" řekla jsem a oni kývli, já se skovala mezi květináče s velkými kytky a začala je poslouchat na 100% žárlím já vím, ale nemůžu si pomoct.

,,Počkat vy jste se seznámili v práci tvoje sekretářka je Elena" řekla Klausova ex,,ne to ne Elena už byla moje snoubenka když tu nastoupila, potřeboval jsem sekretářku a ona se nabídla" řekl Klaus,,škoda, hledala jsem práci" řekla a uculila se. Ona s ním flirtuje! Dává hlavu na stranu, směje se, hihňá se a zamotává si kolem prstu vlasy. Tak jo žárlím!! Žárlím!!! Žárlím!!!!,,škoda možná jsem měl oznámit že hledám sekretářku" řekl Klaus to si dělá prdel, on by mě vyměnil? Tak jo chci jít domů,,ehemm...jsi opravdu nenápadná" řekla Alice potichu a já vstala a šla do mé kanceláře,,tohle je ukázka knihy té bloncky" řekla Alice, dala mi ho na stůl,,je to Nikova ex" řekla jsem a dala jsem hlavu na stůl, byla jsem od toho co řekl Klaus skleslá,,ouuu....no, ale ty jsi přeci jeho snoubenka jsi víc než ona" řekla Alice, kéž by věděla že nás zasnoubily rodiče,,hele musíš jí ukázat že je tvůj" řekla Alice,,to si ho mám označkovat, nebo co?" řekla jsem,,já nevím, na něco přijdeš" řekla Alice a odešla. No úžasný.

Klena Klaus and Elena my wifeKde žijí příběhy. Začni objevovat