The day before the engagement party

261 7 2
                                    

Pohled Eleny

Probudila jsem se v 9:30 kvůli tátovy, neumí si vázat kravaty, vždycky to děla máma nebo já, podle toho kdo je doma.

,,Opravdu si myslím že by ses to měl naučit" řekla jsem, když jsem tátovy vázala modrou kravatu,,nemusím na to mám vás" řekl táta a usmál se,,hotovo, sluší ti to tati, jako vždy" řekla jsem a sedla jsem si ke kuchyňskému ostrůvku,,takže co si myslíš o Nikovi?" zeptal se táta,,no je hodný a milí" řekla jsem, víc jsem toho s tátou probírat nechtěla protože jsem věděla že máma řekla tátovy aby se mě na to zeptal, já svoje rodiče znám moc dobře, ale oni o mě neví ani ň,,no za pár minut už musím jít" řekl dal mi pusu na čelo a namířil si to pryč,,počkej!!!" křikla jsem,,ano?" zeptal se,,tady" řekla jsem a podala jsem mu jeho tašku,,děkuju" řekl a odešel.

Dostala jsem hlad a protože tu máma není musím se o sebe postarat sama, ale na udělaní si snídaně jsem moc lína tak jsem se rozhodla že se půjdu vysprchovat, namířil jsem si to do koupelny a vysprchovala jsem se, omotala jsem kolem sebe ručník, koukla jsem se do mobilu, ale byl mrtvý tak jsem ho dala na nabíječku v pokoji a šla pryč.

Udělala jsem si raní hygienu šla jsem do pokoje, pustila jsem si nahlas písničky a jak je mím zvykem začala jsem zpívat a tancovat, šla jsem zpátky do koupelny a fénovala jsem si vlasy a při tom jsem zpívala miluju když mám celý dům jen pro sebe. Všimla jsem si hodinek a bylo už po 13té hodině a Klaus pořád nikde.

Nalíčila jsem se, vyžehlila jsem si vlasy a oblékla se do:

Pak jsem šla zpátky do kuchyně a začala jsem vařit, asi hodinu jsem se koukala do linky a přemýšlela jsem co budu vařit, něco dobrýho a tak jsem se rozhodla že uvařím salát z kuskusu s kuřecím masem

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Pak jsem šla zpátky do kuchyně a začala jsem vařit, asi hodinu jsem se koukala do linky a přemýšlela jsem co budu vařit, něco dobrýho a tak jsem se rozhodla že uvařím salát z kuskusu s kuřecím masem.

Hned jak jsem uvařila a najedla jsem se a mířila jsem si to do pokoje, ale přerušil mě zvonek tak jsem šla otevřít dveře.

Otevřela jsem dveře a uviděla Klause bez obleku, musím uznat že vypadá ve všem dobře,,ahoj, omlouvám se že jdu pozdě ale psal jsem ti" řekl Klaus,,já mám vybitý telefon" řekla jsem a Klaus kývl,,pojď dál" řekla jsem a Klaus šel dál.

,,Dáš si něco?" zeptala jsem se,,ne" řekl,,chceš kávu, čaj, džus ?" zeptala jsem se,,džus" řekl Klaus a já šla do kuchyně a nalila jsem Klausovy džus a pak jsem mu ho dala,,děkuju" řekl Klaus a já se usmála a šla zase do kuchyně udělala jsem popcorn a šla si sednout na gauč vedle Klause.

Pustila jsem teda After polibek, dívali jsme se na to a nikdo nic neříkal až do doby kdy to skončilo,,vážně tě tohle baví?" zeptal se,,jo líbí se mi to, ale dvojka je lepší než jednička" řekla jsem,,pravda" řekl,,jak dlouho tu budeš?" zeptala jsem se,,no je 18:49 to je ještě málo" řekl a pak znovu pokračoval v kolik přijdou tvý rodiče?" zeptal se,,někdy kolem půl desátý" řekla jsem,,aha" řekl,,další film?" zeptala jsem se,,jasně co si pustíme?" zeptal se,,nerve hra o život znáš to?" zeptala jsem se,,ne" řekl,,ty snad žiješ v pravěku" řekla jsem a začala jsem se smát a Klaus taky.

Klena Klaus and Elena my wifeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz