The one at the palace PART 2

495 7 1
                                    


Ik wordt wakker en zie plots dat het al 4 uur in de namiddag is. Ik ga op het bed zitten en kijk naar rechts waar V nog in een diepe slaap ligt.

 Ik ga op het bed zitten en kijk naar rechts waar V nog in een diepe slaap ligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Hij lijkt heel vreedzaam te slapen. Hij lijkt absoluut niet op zijn vader als je hem zo ziet. Ik staar even naar hem en hoor dan mijn buik grommen. Ik wandel uit het bed en ga kijken in de kasten voor een jogging en een hoodie. Ik doe een grijze jogging aan met een zwarte hoodie en ga de gang op. Ik zie een paar bediendes die me vriendelijk toelachen wanneer ik voorbij wandel. We geven elkaar allemaal een buiging en ik ga op zoek naar de keuken. Ik ga een paar kamers binnen, maar vind nergens een kamer. Ondertussen ben ik al in elke gang minstens 2 keer geweest en wil ik net opgeven met de keuken te zoeken. Maar ik hoor V zijn stem en volg de stem waardoor ik uitkom in een nieuwe gang die ik niet had gezien. Dit is zo te zien een andere vleugel van het gebouw. Ik volg zijn stem en kom uiteindelijk in een gigantische zaal met een grote dinner tafel en een grote keuken met minstens 5 bediendes aan het werk. 

Ik kijk naar de tafel waar V zit te kijken naar mij zonder iets te zeggen, maar duidelijk oordelend over wat ik aan heb. Ow shit ja, ik heb zijn kleren aan.

Y/N: 'Ow yea, I m sorry, I give you these clothes back, but because my clothes weren't here I needed to borrow something

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Y/N: 'Ow yea, I m sorry, I give you these clothes back, but because my clothes weren't here I needed to borrow something.'

V: 'Dont worry, you can have it, it looks good on you.'

V nu gericht naar de bediendes: 'Bring Y/N her breakfast and give her some red wine.'

'Oh no, I don't need wine in the morning.'

'It s not really morning anymore.'

Ik knik aangezien hij gelijk heeft maar doe toch aan een bediende teken dat ik geen wijn hoef. V doet teken om naast hem te zitten en ik ga naast hem aan tafel zitten en kijk naar wat de bediendes me komen brengen. 

V: 'Now leave us alone

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V: 'Now leave us alone.'

Ik bedank de bediende dat me water inschenkt en zie hun verdwijnen.

'You dont need to be so sweet to them, they get paid enough to listen to us.'

'Its not because you pay someone, you dont need to be friendly.'

'Is this a subtle hint?'

'What do you mean?'

'Well you know. You want me to be friendly to you although you get paid to stay with me for the next 5 years.'

'I don't get paid.'

'Indirectly you do. You just don't see the money in front of you.'

Ik knik instemmend en gefrusteerd wetende dat hij eigenlijk gelijk heeft. Ik wordt inderdaad iedere dag betaald om bij V te zijn, maar het geld dat ik krijg van zijn vader, houdt hij zelf bij aangezien mijn vader zoveel schulden had. Mijn vader had meer dan 5 miljoen schulden en aangezien ik die schulden moest terug betalen aangezien mijn vader is gestorven van kanker, zit ik hier nu 5 jaar opgescheept bij V. Mijn vader was namelijk niet 1 van de slimste. Hij is weggegaan van mij toen ik 10 jaar was waardoor ik in een weeshuis terecht kwam. Nadat vele families mij hebben proberen te adopteren, maar me niet aankonden stond ik op mijn 18 alleen op straat. Via een studiebeurs ben ik kunnen gaan studeren en ben ik nu bijna klaar met mijn 4 jarige opleiding verpleegkunde, dat ik in 3 jaar bijna af heb gemaakt. Niet om te stoefen ofso, maar ik ben er best trots op. Jammer genoeg kwam mijn vader plots vorig jaar terug in mijn leven. Hij was een maand bij mij en deed alsof hij terug alles goed wou maken. Hij sliep bij mij op mijn brak appartementje en is na een maand weer vertrokken met al mijn geld en elektronisch materiaal. Een echt vaderfiguur was het dus niet echt. Niet dat het me iets kon schelen dat ik geen vader had, maar het feit dat hij met mijn geld was gaan lopen en alsof deed dat hij de band terug wou opnemen, brak me. Alsof dat dat nog niet erg genoeg was, kwam ik geen maand later te weten dat hij gestorven is aan kanker aangezien er 2 brede mannen achter me aanzaten in Seoul. Ze namen me mee -lowkey kidnapping- naar een afgelegen plek waar ik de vader van V ontmoette. Hij vertelde me dat mijn vader meer dan 5 miljoen schulden had en vroeg hoe ik dit ging terug betalen. Ik zei dat ik niks met mijn vader te maken had en dat ik geen geld had om hem af te betalen. Dus ik werd vrijgelaten en opnieuw een maand later werd ik terug meegenomen, door dezelfde mannen. De vader van V was weer daar en vertelde me dat hij een voorstel had om de schulden af te betalen.

Voor alle duidelijkheid, de vader van V is de grootste maffiabaas van Azië en mijn vader was 1 van zijn vaste transporteurs. Aangezien mijn vader een drugsverslaafde was, ging hij vaak de drugs dat hij moest transporteren mee opgebruiken. Na ongeveer 10 jaar in de gang van de maffiabaas te behoren, kwam alles dus uit en kwam het er op neer dat mijn vader wel vaker met de drugs dingen had mis gedaan. het fijne weet ik er niet van, maar het kwam er op neer dat hij dus 5 miljoen schulden had. BON, de vader van V stelde voor aan mij om 5 jaar getrouwd te zijn met V waardoor ik 1 miljoen per jaar kan terug betalen.

Y/N: 'Waarom wil je dat ik met hem trouw? Wat heb jij daar aan?'

Vader van V: 'Mensen moeten denken dat V een vrouw heeft. Zonder vrouw kan V geen macht krijgen. Een vrouw hebben is een status hebben, zeker als de vrouw van buitenlandse origine is en dus blank is zoals jou. Moest er iets gebeuren met mij dan kan V makkelijk mijn plaats innemen terwijl dat als hij geen vrouw heeft, hij niet als echte man en als een te jong iemand wordt bekeken waardoor hij niet mijn opvolger mag zijn.'

Y/N: 'Uh oké, en na de 5 jaar mag ik weggaan van hem zonder probleem?'

Vader van V: 'Exact. Na 5 jaar is hij oud genoeg, maar de komende 5 jaar worden zwaar en kan er altijd iets gebeuren met mij aangezien er een zware oorlog aankomt.'

En hier zit ik nu dan. 8 maand later. Met een heerlijk ontbijt voor mij en naast mij een jongeman dat al minstens 100 mensen heeft vermoord aangezien hij in de grootste drugsfamilie van Azië zit. Ik weet niet wat ik moet denken. V lijkt vriendelijk tegen mij en het feit dat ik mag doen wat ik wil in dit gigantische paleis is nu niet bepaald iets vreselijks. Ik kan mijn studies afmaken en ondertussen genieten van al het eten en de rijkdom in dit paleis. De vraag is natuurlijk of ik mij over het feit heen kan zetten dat de jonge naast mij, mijn man is geworden en ik geforceerd ben om te doen alsof we super verliefd zijn voor alle mensen dat langs komen en zelfs de bediende. Mijn man. Mijn man dat mensen heeft vermoord. Mijn man waarvan de vader mij geforceerd heeft met iemand te trouwen die ik niet ken.

Ik kijk naar V en zeg: 'How many people have you killed?'

V kijkt me met grote ogen aan en verslikt zich in een stukje ei dat hij net van mijn ontbijt had genomen met zijn vork.

The Maffia Son & Y/NWhere stories live. Discover now