The one with the hangover

338 5 0
                                    

Ik wordt wakker met steken in mijn hoofd en maag. Ik voel me best slecht en probeer men ogen wat wijder te openen, maar ze vallen steeds weer toe. Na een paar keer mijn ogen open te krijgen zie ik V in de kamer zijn haren drogen met een handdoek. Hij is net uit de douche zo te zien en heeft al ontbijt besteld. Hij ziet me rechtkomen en vraagt hoe het met me gaat. Hij gaat op het hoekje van ons bed zitten en kijkt bezorgd. Hij heeft medicatie voor een kater op mijn nachtkastje gelegd en een glas vol water.

'Do you remember anything?' vraagt hij aarzelend.

Ik kijk hem vragend aan en denk dan even na, kijkend naar mijn handen. Ik spot de ring dat hij me heeft gegeven en mijn mond gaat wijd open. Ik kijk hem aan en herinner plots vage fragmenten van gisteren. Oh mijn god. Ik herinner me het. De zin. Vind je me niet aantrekkelijk meer. Omg, ik schaam me dood.

'Mm i don't know a lot of it.' zeg ik.

Hij knikt en geeft me het glas water aan. Ik neem het vast en tril een beetje van de stres en schaamte van gisteren. Ik wou seks met hem hebben, maar hij wou niet. De vraag is, deed hij het uit respect omdat ik zat was of omdat hij het echt niet wou.

'I need to go, i'll see you at 7 o'clock then?' vraagt hij me diep in de ogen kijkend.

'Yes.' zeg ik zachtjes, mijzelf herinnerende dat ik hem had gezegd dat hij om 7 uur moest komen om te weten te komen of hij met me naar bed wou. O m g.

Hij vertrekt met zijn bagage en daar zit ik dan. Alleen. Met een kater. En een ontbijt voor 2 dat ik waarschijnlijk niet op krijg. Ik zou mijn excuses moeten geven aan V. Misschien via een berichtje. Of misschien wacht ik tot vanavond. Pff. Vanavond. Ik wil geen seks. Hij had gelijk gisteren. Toch hoop ik dat hij komt, anders wilt hij het zelf niet. Hij komt sowieso wel lol wat denk ik zelfs. Hij is mijn man. Maybe toch maar een klein sms'je sturen en dan wachten tot vanavond. Ik zet me bij het ontbijt en stuur:

TO V: 

Don't forget to eat some breakfast.

5 minuutjes later heb ik antwoord.

V:       You care about me?

Misschien is dit niet het moment om tegenhoudend te doen, dus ik antwoord vriendelijk.

Y/N:  Of course i care about you.

V:      See you at 7 !

Y/N:  Yes :)

V:      (:

The Maffia Son & Y/NWhere stories live. Discover now