The one on the second date

361 5 1
                                    

'Open the box, Y/N.'

Ik open het doosje en zie een ketting liggen. 'Why did you buy this?'

'Can't you just accept it sweetie?'

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Can't you just accept it sweetie?'

'It's really pretty, thankyou.' aarzel ik.

'Butttttt.' voegt hij toe aangezien hij mijn gedachtes kan lezen tegenwoordig. 'But i wanted to be kind to you. You've been there for me the past 2 weeks and you've been really sweet and understanding towards everyone, my whole family etc. You've could for me, you let me cry in your arms, you did so much. Ive put you in the background these days and now it's time for me to focus again on you. I'm sorry that I didn't gave you a lot of attention.'

'Oh no sweetheart, don't say stuff like that. It was so nice meeting your lovely family and friends plus i love taking care of you and i've studied the times you werent around, so don't feel bad okay?'

V knikt en voegt dan toe: 'Let's have our second date tonight, I want to forget my dads death for a while, it's still too painfull to think about it.'

'Yes ofcourse. I'll be your distraction!' glimlach ik.

We zijn de laatste 2 weken dicht bij elkaar gegroeit, ik ben zoveel meer te weten gekomen, we hebben gewerkt aan onze goede communcatie skills naar elkaartoe en hij heeft zich helemaal geopent naar mij toe. Alleen weet ik nog steeds niet zijn echte naam. Ook hebben we buiten kusjes op de wang en knuffels niets meer gedaan. Ik denk dat de passie wat is vervagen omdat V moest focussen en nooit in de mood was door zijn vader. Anderehalve week na zijn vader zijn dood werd hij officieel betitteld als de job van zijn vader. Hij is nu de gang leider en tot nu toe is er eigenlijk niets veranderd. Hij is niet drukker dan anders en er zijn geen extra gevechten ofzoiets geweest. Het is zelfs rustiger dan anders. V is ook opgelucht. We dachten beide dat we het niet gingen halen anders.

'Let's go to this romantic wine place. We can eat some cheese and focaccio. It's so good.' zegt V.

'That sounds so nice!' lach ik breed. 'When?'

'I have one meeting today and after that I come straight to you. This second date I WILL be there.' lacht V. 'I'm there at 6, you can go at 5 to the bodyguards Felix and SeoJin and they will bring you to the place. It's a little far, so they will bring you by car.'

'SOunds perfect.' glimlach ik.

'You are.' hij knipoogt en vertrekt nadat hij me een kus op de wang geeft. 'There's a dress for you in the closet, waire it tonight please.' lacht hij weggaande.

Ik sprint naar de kast en pas meteen de prachtige jurk.

Ik doe de ketting erbij aan en loop de schoenen even in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik doe de ketting erbij aan en loop de schoenen even in.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik stap de auto in en we rijden met zijn drien naar de wijngaard waar ik moet zijn. Ik ben zo benieuwd naar hoe het er uit ziet en naar wat V gaat dragen. Het is onze 2de date, dus we moeten er beide goed van genieten en ons dus mooi kleden. Hihi. Ik heb er zoveel zin in. Ik ben steeds meer en meer aan het denken dat ik verliefd op hem ben. Nee. Verliefd ben ik sowieso. De vraag is. Hou ik van hem. Ik krijg vlinders in mijn buik iedere keer als ik hem zie en aanraak. Ik doe er alles aan met hem te praten en hem goed te laten voelen. Misschien hou ik echt van hem. Hij zou de eerste persoon zijn waar ik van hou. Ik heb meerdere keren getwijfelt om hem te zeggen dat ik hem graag zie, maar heb het niet gedurft omdat ik de aandacht niet op mij maar op hem wou leggen. De vraag is ook of hij ook van mij houdt. Hij kan me graag zien, maar houden van is een groter woord.

'Y/N, RUN, RIGHT NOW.' roept Felix.

Ik schrik uit mijn gedachten en merk dat de auto gestopt is. Ik kijk uit de ramen en zie dat we omsingelt zijn door andere fancy auto's met mensen met geweren. Hoezo denkt hij dat ik nu kan weglopen.

The Maffia Son & Y/NWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu