The one with the regrets

362 8 0
                                    

De liftdeuren openen en ik wandel de inkomhal van het hotel uit. Voor me zie ik de bodyguards dat aan de telefoon zijn, met V waarschijnlijk. Ik schuil achter een bediende dat voorbij wandelt en geef hem een 10 euro briefje met de vraag of hij me naar de deur stiekem kan brengen. Hij zorgt ervoor dat we subtiel tot de deur geraken en passeren de bodyguards moeiteloos. Ik bedank de bediende en ren weg uit het hotel. Ik loop door de straten in de hoop dat ik ver weg genoeg ben dat de bodyguards me vinden. Ik stop met lopen en kom even op adem. Ik kijk rond en ben in een straat gekomen zonder mensen.  

Ik zucht en kijk op mijn gsm. V heeft me 4 keer gebeld. Wat een eikel. Hij gunt me niets van vrijheid. En dan is hij nog eens high. Ik dacht dat hij zelf geen drugs deed. Ik wandel even en probeer mij op het mooie Parijs te focussen.

 Ik wandel even en probeer mij op het mooie Parijs te focussen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het is echt heel mooi hier. Ik bewonder alles en kom dan op een pleintje met een paar cafés uit. Ik ga zitten op het druk bevolkte terrasje en kijk terug op mijn gsm. 21 gemiste oproepen. Ik merk dat hij echt ongerust is. Alhoewel ik nog woedend ben, overweeg ik een berichtje te sturen. Ik open onze smsen en stuur: 'I'm safe.'

Ik doe mijn gsm terug weg en krijg spijt van mijn sms. Nu lijkt het alsof ik niet meer boos ben. Ik adem diep uit en zie de ober naar me toekomen. 'Je voudrais un latté machiaot caramel svp.' vraag ik vriendelijk. Hij glimlacht, knikt en gaat terug naar binnen. Ik kijk op naar het pleintje en zie plots V buiten adem rond zoeken. Ik buk me onder mijn tafel en hoor een beetje later geklop op mijn tafel. Ik aarzel en kijk op.

'What are you even doing Y/N?' vraagt hij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'What are you even doing Y/N?' vraagt hij.

'U aan het vermijden, wa denkt ge zelf.' mompel ik.

'Ow, so you'r avoiding me?' grijnst hij.

Ik schrik. Hij verstond me. Hij verstond me pratende in het Nederlands.

'I've tried to learn some dutch recently.' zegt hij glimlachend.

Ik knik. Hij gaat voor me zitten op het terras en legt zijn hand op de mijne.

'We need to clear some things out.' zegt hij serieus. 'First of all, the drugs were obligated, otherwise I wouldn't have taken them. I don't do drugs. Almost everyone knows that, but I had a meeting with a very important man, representing whole france, so i couldn't say no. I'll promise i won't do any drugs from now on without first asking you.'

Ik knik.

'And I'm really sorry if I gave you the feeling that I didn't gave you your freedom. I was suspcious of Stephan, so I really needed to hear if he was trustable.'

'Apperently not.'

'Indeed. I'm sorry that I once again put you in this position.' zegt hij met een krak in zijn stem.

ik merk dat hij echt moeite doet en hij heeft toch een redelijke verklaring voor zijn gedrag. So i guess da het oke is. Misschien had ik toch niet zo gemeen moeten reageren.

'What do you think of us going on a beautiful Paris trip as our first date?' Hij glimlacht en ik knik glimlachend.

De ober komt mijn koffie brengen en V geeft hem meteen het geld van de koffie. 'I'm gonna change my clothes, you can stay here and enjoy your coffee, I will be back in around 20 minutes, okay?'

Ik glimlach en voor hij weggaat hou ik zijn arm vast: 'I'm sorry for acting like that.'

'You had all the right to be angry and hurt.' Hij knikt vriendelijk en verlaat het pleintje.



The Maffia Son & Y/NWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu