The one with the sick dad

357 4 0
                                    

Ik veeg mijn tranen af en probeer de brok in mijn keel weg te krijgen. Na een uur kom ik de kamer terug binnen en zie ik V in elkaar gezakt, wenend, in de hoek van een kamer.

Ik ga voor hem staan en merk dat hij soberder is dan een uur geleden. Ik buk me en leg mijn armen op de zijne. 'I'm sorry' zeg ik snikkend. 'I'm so so sorry.' Hij schudt zijn hoofd en kijkt niet naar me. Ik ga naast hem zitten en leg zijn hoofd met mijn arm achter en andere voor hem op mijn borstkas. Ik kalmeer hem en neurie een paar sshh-klankjes. Ik streel zijn haar en geef hem zacht een kus op zijn voorhoofd. 'We can end our honeymoon and go say goodbye to your father.' Ik voel hem zachtjes knikken en merk dat hij rustig aan het kalmeren is. Hij heft zijn hoofd zachtjes op en ik kijk in zijn rode ogen met tranen rondom. Mijn hart breekt om hem zo te zien.

'I'm sorry that I'm late and said those things to you, i didn't meant it at all, I love everything about you, you'r perfect.' Zegt hij waarna hij weer in tranen uitbarst.

'Shush, its okay. I know, you don't have to say sorry, i know and understand everything sweetie. Your bodyguard explained everything. Don't worry about me. Just focus on yourself please. Let's get into bed okay? You need some sleep.'

'I don't think i can get up all by myself.' fluistert hij stil.

'I will help you honey, give me your hands.' zeg ik.

Ik trek hem op en samen gaan we richting het hotelbed. Hij zit slapjes door de alcohol op het bed en ik begin de knoopjes van zijn hemd open te doen. 1 voor 1. Dit keer houdt hij me niet tegen. Ik Doe zijn hemd uit en nadien doe ik losjes zijn riem samen met zijn broek onhandig uit. Toch ging het vlotter dan gedacht. Ik zie V futloos naar de grond kijken en ik begeleid hem onder het deken en leg hem in een goede houding. Ik ga aan de andere kant liggen zodat we naar elkaar toe liggen. Ik leg mijn hand op zijn wang en veeg een paar tranen weg. 'It's okay to be sad. You can cry. I know you act reall though and badass, but you have a good heart. I know that. So sweetheart, let it all out. I trully care about you.' Hij laat zijn laatste tranen vallen en ik sus hem in slaap. Ik blijf heel de nacht wakker aangezien hij non stop nachtmerries heeft en ik wil hem proberen gerust te stellen. De bodyguard komt om het uur kijken of alles nog oké is en ik steek steeds mijn duim uit voor bevestiging.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik wordt wakker in de armen van V. V kijkt me aan en glimlacht zachtjes.

'How late is it?' vraag ik slaperig.

'10, you stayed up till 9 I've heard from the bodyguard. You'r really cute, you know that?' zegt hij glimlachend. Hij neemt de plateau naast hem en ik zie een mooi en lekker ontbijtje. Daar heb ik zoveel nood aan. maar wacht. Waarom doet hij zo normaal.

'Are you okay?' vraag ik bezorgd.

Hij aarzelt en knikt dan lichtjes. Ik kijk hem niet gelovend aan en dan schudt hij zijn hoofd. 

'I'm a bit sad, but ive your okay with it, then I go to italy to visit him, but you can stay here

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'I'm a bit sad, but ive your okay with it, then I go to italy to visit him, but you can stay here.'

'No, i want to come with you.'

'You really want to do that? I will be sad and annoying for a whole week.'

'I can handle that. In good and bad days right?' glimlach ik.

Hij glimlacht terug en legt de plateau op onze schoot. Ik kruip een beetje rechter uit zijn arm en kijk hem aan. Ik geef hem een kus op zijn wang en bedank hem voor het ontbijt. Hij kijkt me verward aan en zegt dat hij het niet zelf heeft gemaakt. Ik moet lachen en zeg dat ik danku zeg voor het naar hier te brengen, en gewoon in het algemeen dankje voor alle ontbijtjes etc. Hij glimlacht terug en we eten rustig terwijl V wat zapt op de tv.

The Maffia Son & Y/NWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu