The one at the party

485 7 1
                                    

Ik moet glimlachen en we wandelen de enkele trapjes op met zijn hand in de mijne. We begroeten de eigenaars van het kasteel dat V goed kent. We buigen beide en V geeft een handdruk aan de man dat vriendelijk maar heel badass lijkt. Zijn vrouw ziet er ouder uit dan hem, maar wel aantrekkelijk. We gaan de open deur binnen en hebben zicht op een feestzaal met al een mooi aantal mensen.

 We gaan de open deur binnen en hebben zicht op een feestzaal met al een mooi aantal mensen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V haakt zijn arm in de mijne en we lopen de trap af. Iedere persoon dat we tegenkomen kent V en zegt beleefd dag tegen ons beide. Wanneer we beneden zijn in de grote zaal, wandelen we richting de tafels voor het eten waar al veel mensen op een plaatsje zijn gaan zitten.

V brengt me naar de tafel met de meeste mannen. Een man begint te fluiten en V kijkt hem scherp aan. Ik maak oogcontact met de man en kijk emotieloos naar hem. Hij begint te lachen en zegt: 'You picked a spicy one.'

V knikt serieus naar de man en wijst me een stoel aan, die helemaal aan de andere kant van de man is, waar ik hem dankbaar voor ben. Ik ga zitten en V komt aan mijn rechtkant zitten. We zitten aan een vierkante tafel met nog 1 man naast mij aan mijn linker kant, 3 mensen voor ons, inclusief de man dat naar me floot. 3 stoelen zijn bezet door 2 mannen en 1 vrouw. De vrouw is niet echt aantrekkelijk, maar op 1 of andere manier zorgen haar kleren er voor dat ze er sexy en luxueus uitziet. Er zijn nog 3 stoelen vrij waar 3 andere mannen bij aansluiten na een minuut of 5. V kijkt op zijn horloge en legt dan zijn armen op de tafel. Ze beginnen een gesprek te voeren in het Koreaans waar ik dus niets van versta. Ik observeer alle mannen en kijk een beetje rond in de zaal. Het lijkt alsof ze over serieuze zaken aan het praten zijn aangezien ze bediende wegsturen en ze ophouden met praten vanaf dat er iemand te dicht in de buurt is. Ik staar naar V die af en toe naar mij kijkt met een blik in zijn ogen dat ik geen plaats kan geven. Zijn ogen zijn anders dan anders, angstig en tegelijk dodelijk. Ik kijk naar de danszaal waar mensen gezellig staan te dansen aangezien ik niets beter te doen heb. Ik val bijna in slaap aangezien er niets meer te beleven is dan een paar koppels te zien dansen. Na iets langer dan een half uur Koreaans gepraat aan tafel, staan enkele mannen op en verspreiden ze zich over de zaal. Ik kijk naar waar ze naartoe gaan, maar ze verlaten allemaal individueel de zalen. Ik kijk nog steeds naar de danszaal aangezien V aan het praten is met de vrouw en de man naast haar. Ik merk plots op dat de vrouw Engels aan het praten is. Het was me nog niet opgevallen dat ze de hele tijd niets had gezegd tot nu.

'So it's a deal then? You r going to leave us alone after this?'

'Yes.' antwoord de man over haar.

V knikt naar haar en dan zegt de vrouw: 'Well then i have one last question, V could you ask me for a dance please.'

Ik kijk naar de vrouw en de vrouw zegt snel: 'If Y/N doesnt mind ofcourse.'

Ik schud mijn hoofd wild en zeg: 'You go ahead, I dont care, enjoy yourselfs.'

De vrouw staat op en glimlacht een beetje fake naar mij. V staat ook recht en legt zijn hand plots op mijn schouder. 'My apologies, but if you don't mind I would like to dance with my wife instead of you.'

The Maffia Son & Y/NWhere stories live. Discover now