♡26♡

300 13 6
                                    


Г.Т Т/И

С Криси вече бяхме готови, седнахме на дивана и за миг затворихме очи, за да чуем звъненето на вратата. Криси изпуфтя и станахме.

Взехме си нещата и отворихме вратата, там ни чакаха Юнги и Джънгкук. Криси заключи и слезнахме долу, след което тръгнахме към центъра с бърза крачка.

Писах на Саша и тя каза, че и те са тръгнали. Не след дълго бяхме в средата на центъра. В далечината от всички страни виждах по някое момче от снимката и до него момиче. Предполагам приятелките им.

- Изненада!- казахме с Криси в един глас и момчетата ни погледнаха стреснато. Не можаха да реагират на това, което се случва.

След минута всички момчета се събраха и започнаха да се прегръщат. Ние се запознахме с момчетата и се разбирахме чудесно. Бяха много мили и добри.

- Много ти благодаря!- каза Юнги, като ме прегърна силно.

Отново стомахът ми се преобърна и по цялото ми тяло минаха тръпки. Той се отдели от мен с голяма усмивка.

Започнахме да се запознаваме и с момчетата, всички бяха много готини.

- Искате ли да се съберем и да ядем?- попита Намджун. Всички извикахме "Да" и тръгнахме към една пицария.

През целия път си викахме, защото не се чуваше нищо. Приказвахме си и се смяхме, за много кратко време се опознахме и станахме добри приятели.

Юна ни покани да идем в мола по женски и й казахме, че някой път ще идем.

След малко бяхме в пицарията, поръчахме няколко пици и започнахме да се храним. Всички бяха толкова щастливи, че се виждат.

- Чакайте, искам да запечатам момента!- каза Джимин и стана прав, като се отдалечи от масите. Започна да снима и направи поне 30 снимки.

- Стига си снимал толкова, после пак!- скара му се Джин и всички се засмяхме.

Наистина всички са щастливи. Погледнах към Криси. Джънгкук я беше прегърнал силно и не пускаше, а тя ми се усмихна и вдигна палец в знак, че мисията е успешна.

Засмяхме се и погледнах към себе си. Голямата усмивка на Юнги не слизаше от лицето му, приказваше си с всички и се смееше. Беше толкова красив, когато се усмихва. Изведнъж се обърна към мен и погледите ни се засякоха.

You Will Give Up// M.YG [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now