♡41♡

304 12 2
                                    


~Skip time~

Г.Т Юнги

С Т/И гледахме филм и след малко свърши. Аз я вдигнах във въздуха и тя уви краката си около кръста ми, а аз ни проведох към стаята й. Не след дълго бяхме там. Оставих я на леглото и легнах върху нея.

Започнах да я целувам навсякъде и да смуча кожата й, а тя се наслаждаваше, започна да ме гали по косата, а аз продължавах с начинанието си.

- Много си сладка!- казах аз и започнах да я галя леко по врата, а тя се кикотене тихичко. Целунах я по нослето, по челото, по бузките и накрая по устните, като задълбочих целувката.

Тя седеше мирно и аз я галех по косата и по лицето. Започнах да свъртам косата й и да я слагам върху устните й, а тя ми се смееше. Започнах да я боцкам с пръст по нослето, а тя ми се усмихваше.

Обърнах ни и сега тя беше върху мен. Започна да потърква нослетата ни едно в друго и да ме целува нежно. Остяваше малки целувки навсякъде по лицето ми, но най-вече върху устните ми.

Започна да върти косата ми и да ме целува по врата. Аз се отпуснах назад, за да й дам по-голям периметър за целувки. Тя се засмя и започна да смуче кожата ми, а аз издавах леки стонове, които я караха да се засмее.

- Искам много целувки!- казах аз и тя ми се усмихна. Започна да ме целува отново, а аз си сложих ръцете на дупето й и я придърпах по-нагоре към себе си. Обърнах тялото й с ръцете си и я оставих да лежи.

- Знаеш ли...устните ти са толкова меки, че при всяко докосване на тях до кожата ми...получавам гъдел и по цялото ми тяло минават тръпки!- обясних аз и тя ми се усмихна.

- Знаеш ли, че когато си близо до мен в стомаха ми започват да пърхат пеперудки. Когато ме докоснеш, когато усетя дъхът ти по кожата си, когато усетя армомата ти, когато ме целунеш, дори когато си на милиметри от мен те де появяват и започват да пърхат, като луди, а на мен това ми харесва и не искам да изгубя това чувство...- каза ми тя. Толкова е сладка. Не знаех, че я карам да де чувства така.

- Не знаех, че те карам да се чувстваш така!- казах аз й аз, а тя гледаше тъжно към гърдите ми и правеше кръгови движения върху тях.

- Започнах да чувствам пеперудите... Когато не знаех какво изпитвам към теб. После казах на Криси как се чувствам и че стомахът ми се преобръща, а тя ми каза, че това значи, че съм влюбена в теб.- обясни ми тя.

You Will Give Up// M.YG [ЗАВЪРШЕНА]Onde histórias criam vida. Descubra agora