♡58♡

235 11 5
                                    


~След два месеца~

Г.Т Т/И

С Юнги се оженихме преди около една седмица. Всички присъстваха на сватбата. Казах на родителите ми, че ще се омъжвам и те се зарадваха, но се зачудиха, защо толкова скоро. Казах им, че не искаме да отлагаме и затова.

Не знам до колко ми повярваха, но нямаше как да им кажа, че бързаме, защото скоро ще се подуя и ще съм като надута крава.

Поканихме ги да дойдат нагости. Запознаха се с Юнги и с родителите му. Мисля, че се харесаха. Бащите ни си говореха за работа, а майките ни за обичайното. За сватбата, за домакинство и тем подобни.

Г-жа Мин каза на майка ми, че много ме харесва, а майка ми се зарадва от този факт. Г-жа Мин й каза, че готвя много вкусно и се грижа за всичко, а майка ми беше шокирана, защото когато бях малка постоянно ми се караше да оправям и такива неща.

Брат ми също дойде с родителите ми и с Юнги се разбираха чудесно, а аз бях щастлива от този факт. Радвах се, че семейството ми харесаха Юнги и се разбираха с неговото семейство.

След което започнахме да подготвяме сватбата. Момичетата и момчетата помогнаха много, поради простата причина, че работата беше много, а времето малко.

С Юнги не можехме да оставаме много време насаме, а когато имахме тази възможност и двамата бяхме изморени, но за сметка на това сватбата мина супер.

Поканихме всички от компанията. Бяха много мили, дори не знаехме защо се притеснявахме толкова да разкрием връзката си. Всичко беше много хубаво. Имаше танци, музика и всички бяха радостни, че се женим.

Всички ни честитяха и ни казваха мили неща. Беше прекрасно. Облякох бяла рокля, както си мечтаех като малка и беше прекрасна.

Юнги изглеждаше прекрасно и не сваляше очи от мен. Цяла вечер ми се радваше и аз на него. Всичко мина както очаквахме и сега остана да кажа на нашите за бебето.

- Т/И, закуската е готова!- провикна се Юнги от долния етаж и ме накара да се засмея. Всяка сутрин ми правеше закуска. Въпреки, че му казвах, че няма нужа той настояваше.

Станах от леглото и тръгнах към вратата. Излезнах от стаята и тръгнах надолу по стълбите. Не след дълго бях долу и отидох до Юнги, като започнах да го целувам и прегръщам, а той се усмихваше и поемаше с удоволствие целувките.

You Will Give Up// M.YG [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now