♡46♡

234 13 7
                                    


Г.Т Т/И

Събудих се, защото отново ми се повръщаше. Станах от леглото и тръгнах към банята. Криси беше станала и ме видя как тичах, дойде след мен и отново ми хвана косата.

- Т/И, отиваме на доктор, не може така!- каза тя ядосано, а аз започнах да махам с ръка в знак, че не искам.

След малко станах и си измих лицето и зъбите, върнах се в стаята си и седнах на леглото. Криси влезна след мен и започна да настоява да отидем на доктор, но аз категорично отказвах.

Не обичам да ходи ма такива места. Некомфортно ми е.

- Поне ми кажи какво друго ти има?!- каза ми тя и седна на леглото до мен.

- Лошо ми е, ставам вечерта, защото ми се гади, главата ме боли на моменти и когато подуша мириса на храна ми се повдига.- обясних аз, а Криси се опули насреща.

- Защо ме гледаш така?! Какво има?!- попитах аз притеснено.

- Т/И, ще те питам нещо, но не се притеснявай да ми отговориш честно!- каза тя и аз кимнах.

- Вие с Юнги...Когато го правехте, използввахте ли...- попита ме тя, а аз не помнех. Дори си нямам и на идея, но защо ме пита това.

- Не знам. Не помня, но защо ме питаш това?- попитах аз объркано.

- Ти стои тук и не мърдай, аз ще се върна най-много до 20 минути!- обясни ми тя и излезна от стаята с бърза крачка. Какво и стана? Защо ме пита това и защо реагира така?

Взех си телефона и започнах да чакам Криси. Минаха около 20 минути, но нея все още я нямаше. След малко се чу входната врата да се отключва. Излезнах от стаята си и видях Криси да слиза през вратата, след което я затвори и се събу.

Дойде до мен и ми направи знак да влезна в стаята и след което ми каза да седна на леглото. Аз седнах и тя седна до мен, подаде ми един плик и ми каза да го отворя. Отворих плика и вътре имаше няколко теста за бременност.

- Криси, да не мислиш, че съм...

- Т/И, не знам, но след това което ми каза по-рано...до друго не ме довежда мисълта.- обясни ми тя, а аз започнах да се притеснявам. Ами ако наистина съм бременна?! Как ще отгледам детето си без баща?!

- Не се притеснявай, иди и направи тестовете. Трябва да сме сигурни!- каза ми тя и аз кимнах. Станах от леглото и тръгнах към банята. Влезнах вътре и направих всички тестове.

You Will Give Up// M.YG [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now