♡53♡

238 14 7
                                    


~На следващия ден~

Г.Т Т/И

Събудих се и станах от леглото. Влезнах в банята и се изкъпах, след малко бях готова. Облякох се и легнах до Юнги, като Започнах да го галя и да го целувам. Той не се събуди и аз станах, за да направя закуска.

Отидох в кухнята и започнах да вадя продукти от хладилника. Започнах да готвя и не след дълго бях готова. Седнах пред телевизора и започнах да чакам Юнги да стане. Не исках да го будя, защото все още беше рано, а вчера си легнахме късно.

Дори не знам как се събудих толкова рано. По принцип аз съм тази, която си до късно и не обича да става, а сега...

Пуснах телевизора и се загледах в някакво детско, дори не разбрах как. Видях го и ми стана интересно, след което съм се загледала.

Изведнъж усетих някой да не целува по главата и се стреснах. Обърнах се и видях Юнги да ме гледа жално.

- Извинявай, че те изплаших!- каза той и ме целуна по бузата.

- Няма нищо, просто не те очаквах.- казах аз и той ми се усмихна топло. Седна до мен и започна да ме прегръща.

- Защо си станала толкова рано?- попита ме той.

- Не знам, просто се събудих и така.- обясних аз накратко, а той потърка носовете ни. Станах от дивана и хванах Юнги за ръката, като го задърпах с мен.

След няколко крачки бяхме пред масата и седнахме, като започнахме да се храним в пълна тишина. Беше ми приятно. Стига ми да знам, че е близо мога да седя и само да го гледам.

Юнги отвреме навреме ми подаваше нещо в устата от храната, а аз отхапвах с удоволствие и му се усмихвах. Толкова много се радвах, че съм с него.

- Обичам те!- казах аз и той ме погледна объркано.

- Аз също те обичам, но защо така изведнъж? Случило ли се е нещо?- попита ме той притеснено.

- Не, не! Спокойно, просто исках да ти го кажа.- казах аз и се надигнах, като го целунах, а той задълбочи целувката, като включи и език.

След малко се отделихме и аз отново седнах на мястото си, като продължих да ям.

- Т/И, няма нужда да ми казваш, че ме обичаш. Това ми го показваш с действията си и аз съм щастлив от този факт.- каза ми той и аз му се усмихнах. Толкова е мил, грижовен, добър...

You Will Give Up// M.YG [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now