♡28♡

305 10 7
                                    


Г.Т Т/И

След като Юнги си тръгна се зачудих какво да правя. Звънях на Криси, но не ми вдигна и реших, че тъй като са заедно с Джънгкук, няма и да ми вдигне.

Започнах да си гледам телефона, но ми омръзна. Не знам какво да правя. Излезнах се на дивана и се загледах в тавана.

След известно време мислене се усетих, че в главата ми се върти Юнги. Опитах се да изчистя мислите си от него, но не можех. Не се получаваше, а дори не знаех защо!

Мисля, че трябва да говоря с Криси, но тя... Дори не знам как ще реагира, като й кажа, че не знам какво се случва с мен. Дали да ида при нея, може би Джънгкук си е тръгнал.

Ще ида! Станах и след 15 минути бях готова, взех ключа за апартамента на Криси и тръгнах.

Не след дълго бях там, качих се и отключих вратата. Добре, че Криси ми даде ключ. Влезнах вътре и нямаше никой, беше тихо.

Тръгнах към стаята на Криси и ги видях прегърнати с Джънгкук. Влезнах в стаята и започнах да бутам леко Криси, тя се събуди и тъкмо щеше да ми се развика, че я будя и аз и запуших устата.

Тя стана тихо и отидохме в хола.

- Т/И, осъзнаваш ли какъв риск поемаш? Ако не беше ти, досега да съм хвърлила нещо по теб!- каза тя.

Права е! Когато някой я събуди го замерва с първото нещо, което види.

Тя може да убие човек. Луда!

- Знам, ама нещо ме гризе отвътре!- казах аз и тя ме погледна учудено.

- Какво има?- попита ме тя, като направи знак да седнем на дивана. Седнахме и започнах да си човърка пръстите. Не знаех откъде да започна.

- Ще казваш ли? Защо ме събуди, ако само ще мълчиш?- каза Криси раздразнено.

- Ти пък стига си спала! Виж колко е часа, вече стана 14:00. С Джънгкук много спите.- казах аз и се засмях, а Криси ме погледна лошо.

- Т/И, не ме дразни! Не стига, че ме събуди, а сега намесваш и Джънгкук ше се скараме!- каза тя и аз я погледнах стреснато.

- Добре, добре, но не знам как да започна!- казах аз.

- Слушам те!- каза Криси.

- Аз...една приятелка ми каза, че когато е до едно момче усеща, че стомахът и се преобръща, не може да си избие от мислите момчето и иска да разбере защо...но не знае как. Реших да питам теб, защото ти и Джънгкук сте заедно и затова.- обясних аз.

You Will Give Up// M.YG [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now