♡60♡

211 11 4
                                    


~На следващия ден~

Г.Т Юнги

Събудих се от слънчевите лъчи, влизащи през прозореца на стаята. Обърнах се на другата страна и видях Т/И да спи. Косата й беше рошава и се раззпиляваше по цялото й лице.

Беше сбръчкана устни и бузата й беше леко червена, на мястото, където се е подписала. Засмях се тихо и започнах да я наблюдавам. Галех я по косата и й се усмихвах, сякаш можеше да ме види.

Целувах я навсякъде и не след дълго слезнах по-надолу и отново започнах да говоря на бебето. Корема на Т/И беше много леко пораснал, почти не си личеше, но аз го забелязвах. Вече бяха минали почти три месеца, а на нея не й личеше.

Та започнах да целувам корема й и да говоря тихо на бебето, за да не събудя Т/И. След малко усетих ръката й да ме гали по косата, а това ме накара да се отпусна и да погледна към нея, за да видя усмивката на лицето й.

Винаги ми се усмихваше така, когато говорех на бебето и целувах корема й. Беше много сладка. Започваше да ме гали и да ми се смее, за това, че споделям тайни на бебето, които тя не може да чуе.

Аз отново се обърнах и посетих главата си на край на корема на Т/И. Продължих да говоря на бебето и да галя Т/И по корема, а тя отвреме навреме се смееше, защото казва, че я гъделичкам.

След малко станах от Т/И и тръгнах надолу, за да направя закуска. След малко бях в кухнята и започнах да вадя продукти от хладилника, за да направя сандвичи. В този момент усетих малките ръчички на Т/И да се увиват около кръста ми.

Обърнах се към нея и започнах да оставям кратки целувки върху устните й. Тя задълбочи една от целувките, а аз се усмихнах подло. Знаех, че тези кратки целувки я дразнят, затова продължавах с начинанието си.

След малко се отделихме и аз продължих да правя сандвичи. Не след дълго имаше чиния пълна със сандвичи. Оставих я на масата и напълних портокалов сок в две чаши.

Обърнах се и тръгнах към масата, но видях Т/И да нагъва един сандвич и се засмях, като й подадох чашата със сока. Седнах на масата до нея и започнах да се храня.

Тя ми даваше от нейният сандвич, а аз от моят и така не след дълго се нахранихме и двамата. Т/И предложи да излезнем и аз приех. Качихме се горе и тя влезна да се къпе.

You Will Give Up// M.YG [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now