tres

700 112 101
                                    

"Bokuto! Görmeyeli çok değişmişsin." dedi Akaashi karşısındaki oğlana sarılırken. Sugawara onları arkadan izleyip Akaashi'ye ayak uydurmaya çalışıyordu.

"Sen de çok geride kalmış sayılmazsın. Iwa için konuşmaya geldin değil mi? Yoksa gelmezdin." diyerek güldü Bokuto.

Akaashi mahçup olmuş gibi kafasını yere eğip olumsuz anlamda salladı. "Ah, aslında sadece onun için değil. Bu Sugawara, tanıyorsundur, Oikawa'nın menajeri." dedi ve Bokuto'nun Sugawara'yı iyice görebilmesi için önünü açtı.

Sugawara kafasıyla selam verdi. Bokuto selamına aynı sıcaklıkta karşılık verince Sugawara daha rahatlamış hissetti. Bu işin olmasını çok istiyordu çünkü.

"Otursanıza, iş konuşacağız madem, oturaklı konuşalım. Kahve içer misiniz?" dedi Bokuto.

Sugawara ve Akaashi aynı anda kafalarını salladı. Bokuto koca bir gülümsemeyle karşılık verdi.

"Hinata! 3 kahve ister misin?" dedi ve turuncu saçlı bir çocuk anında kapıda belirdi.

"Çocuk yapmış olamazsın değil mi Bokuto?" dedi Akaashi gülerek.

"Ah, o kadar yaşlı mıyım? Hayır tabii ki de! O da yapımcı olmak istediği için stajını yanımda yapıyor, çok tatlı birisidir." dedi ve turuncu saçlı çocuk hızlıca kahveleri bırakıp odadan çıktı.

Herkes yavaş yavaş kahvesini yudumlarken Akaashi ağzını hafifçe aralayıp geri kapattı, konuya nasıl gireceğini bilememişti.

"Evet, dinliyorum." dedi Bokuto onu bu durumdan kurtararak.

"Biliyorsun, Oikawa ve Iwaizumi aynı projede oynayacaklar. Bunu hepimiz çok istiyoruz fakat birlikte oynamaya pek yaklaşan iki oyuncu değiller." dedi Akaashi.

"Oyuncularınızı ikna etmek benim işim değil." dedi gülerek Bokuto.

"Tabii, tabii ki değil. Sadece ikisinin birlikte oynadığı, eşcinsel temalı bir proje içinde düşünün.. Tabii siz bunu daha önce düşündünüz, kırabilecekleri rekorları, yılın filmi ödülünü bile."

Bokuto kafasını salladı.

"Onları aynı filmde oynatmanın bir yolu var, o da senden geçiyor. Eğer yardımcı olursan, cidden başını derde sokacak bir şey değil, eğer yardımcı olursan dediğim gibi oynatabiliriz."

"Devam et." dedi Bokuto ilgisini çekmiş bir tavırla.

"Yapman gereken tek şey sözleşmeyi gizli tutmak. Oyuncu kadrosu yayınlanmayacak, birbirlerinden haberdar oldukları zaman geri çekilemesinler diye anlaşmaya yüklü bir miktar tazminat koyacaksın, biz de bu şartları kabul etmelerini sağlayacağız." dedi Akaashi kendinden emin bir şekilde.

"Oyuncu kadrosu gizli olan bir film için kim neden heyecanlansın?" diye sordu Bokuto.

"İstersen tüm kadroyu yayınla iki başrol hariç. Onların bilinmemesi ayrı bir hava katacak, zaten eşcinsel çiftin olduğu bir filmin başrol çifti çok merak edilecek. Kim oldukları, o, bu, her yerde konuşulacak. Sonra bam! Birbirlerine karşı olan hırsları ile bilinen sektörün en yakışıklı iki yüzü bir çift rolünde, hem de eşcinsel." dedi Akaashi.

"Bu teklifi kabul etmek için hiçbir neden göremiyorum işin doğrusu Akaashi." dedi Bokuto.

Anında Sugawara ve Akaashi kötü hissetmişti.

"Ama, film zaten riskli bir yapım olacak. Detayları konuşup sözleşmeleri bu hafta imzalamaya ne dersiniz?" dedi gülerek.

Odadaki gergin hava dağılmıştı. Şimdi geriye kendi oyuncularıyla baş etmek zorunda olan iki menajer kalmıştı.


kaosun kokusunu alıyor musunuz.. ben alıyorum da.

umarım beğenmişsinizdir 💖

starlights [iwaoi] -tamamlandı-Where stories live. Discover now