nueve

697 106 406
                                    

"Senin burada ne işin var?" dedi tanıdık bir ses. Iwaizumi kulaklarına inanamamış bir şekilde sesin geldiği yere baktı.

Ama oradaydı, Oikawa karşısında şaşkınlıkla dikilmiş bir şekilde duruyordu.

"Asıl senin ne işin var burada?" dedi Oikawa'ya doğru yaklaşırken. Iwaizumi kalbinin yerinden çıkacağını sandı.

"Dur, dur projeyi aldığımı öğrendim ve sabote etmeye geldin değil mi Oikawa?" dedi bir adım daha ona yaklaşarak, Oikawa'nın ağzı istemsizce açıktı.

"Ne?" dedi Oikawa yerinden kalkarak. O da Iwaizumi'ye bir adım attı. Birbirlerine neredeyse kafa atacak kadar yakınlardı.

"Ne demek projeyi aldın? Benim projem bu." dedi Oikawa benim kelimesine baskı yaparak.

Iwaizumi bir kahkaha attı. "Senin mi?" dedi ve parmağını Oikawa'nın göğsüne bastırdı.

"Toplantı vakti gençler." dedi yanlarından geçen çocuk. İkisinin de dikkati dağıldığında istemsizce ayaklarını oynattılar.

"Bu burada bitmeyecek." dedi Oikawa toplantı için yürümeye başlarken. Arkasından Iwaizumi onu takip eti.

İkisi de toplantı odasına girdiğinde menajerlerinin gülerek bir şey konuştuğunu gördü, onların girişiyle diğer iki çocuğun da dikkati dağılınca kaskatı kesildiler.

"Genç oyuncularım da buradaymış." dedi Bokuto koltuğuna otururken. Oikawa ve Iwaizumi garip bir şekilde gülümsedikten sonra yerlerine geçti.

İkisi de menajerlerine gülümseyerek bakıyordu, Sugawara ve Akaashi bunun ne anlama geldiğini çok iyi bilse de şu anlık anın tadını çıkarmaya çalışıyorlardı.

"Öncelikle yetenekli menajerlerimize teşekkür etmek istiyorum." diye söze girdi Bokuto. "Onlar olmasaydı, projemiz erkenden başlayamazdı, belki iki yetenekli oyuncumuzu bir arada bile göremezdik." dedi ve Akaashi'ye döndü. "Değil mi Bay Keiji?"

"Haklısınız." dedi Akaashi ve Iwaizumi'ye döndü, Iwaizumi tek kaşıda havada ona bakıyordu. Oikawa ise bacağını hızlı hızlı sallıyor, konuşanları dinliyor ama ses çıkarmıyordu.

İçeri uzun boylu bir adam girdiğinde herkesin dikkati ona gitti. Bokuto büyük bir sevinçle ona hoşgeldin derken Sugawara ve Akaashi birbirlerine döndü.

"Daichi, normalde baş yönetmenimiz o olmayacaktı ama son anda değişti. Mükemmel bir kadro topladık cidden." dedi Bokuto, çıkardığı işten bayağı bir gurur duyuyordu.

"Bu kadar yetenekli kişilerle çalışmak benim için bir gurur." dedi Daichi ve etrafa bakındı.

"Çekimlere ne zaman başlayacağız?" dedi Oikawa, onun konuşmasıyla özellikle Sugawara başta olmak üzere herkesin gözü onun üstünde toplandı.

"Bakıyorum da çok meraklısın." dedi Iwaizumi kısık bir sesle, Oikawa'nın duymayacağını düşünmüştü ama genç adamın sinirli bakışlarının hedefi olunca yanıldığını fark etti.

"Bu kadar heyecanlı olman çok güzel Tooru. Bugün bir deneme sahnesi çekmeyi düşünüyoruz, tabii hepiniz hazırsanız." dedi Bokuto. Bugün sette çoğu oyuncu yoktu çünkü ilk sahnelerde sadece Oikawa ve Iwaizumi vardı. Sadece etrafa göz gezdirmek için gelmiş bir sürü tanıdık yüz vardı.

"Hazırlar." dedi Sugawara. Iwaizumi adına da konuşmuştu ama bugün oyuncularla ne kadar uzun ayrı kalabilirlerse o kadar iyi olduklarından emindi, o yüzden Akaashi'nin onayına ihtiyaç duymadı.

"Hazırmışız." dedi Oikawa iğneleyici bir tonda. "Gerçi Iwaizumi ilk set günlerinde biraz kötü ama." diye ekledi.

"En azından kaprisli değilim, seti terk etmem, emin olabilirsiniz." dedi Iwaizumi gülümseyerek. İkisi arasında gerginliğin arttığını herkes çok net bir şekilde görmüştü. O yüzden Bokuto, Hinata'yı çağırarak gerginliği dağıtabileceğini düşündü.

starlights [iwaoi] -tamamlandı-Where stories live. Discover now