cinco

705 107 228
                                    

"Günaydın! Bugün Iwaizumi Hajime ile beraberiz. Biliyorsunuz ki kendisi en yetenekli gençlerden birisi, yakışıklı yüzünün yanında, hayran kitlesine bakarsak onun altın oranda bir yüze sahip olduğunu söylüyorlar, kendisi bir ressam! Say say bitmiyor, cidden beş parmağında beş marifet dedikleri bu olsa gerek." dedi ve güldü kadın.

Iwaizumi utançla başını yere eğdi ve gelen iltifatları nazikçe kabul etti.

"Teşekkür ediyorum, herkesin yapabileceği şeyler sonuçta." dedi ve güldü.

"Pekala, basit sorularla mı başlamak istersin yoksa biraz seni zorlayalım mı?" dedi kadın ve Iwaizumi'nin yüzünü incelemeye koyuldu.

"Basit başlayıp zora gidelim."

Kadın başını anlayışla salladı ve elindeki karta baktı. "İlk olarak bu soruları benim sormadığımı bilmeni isterim, bu soruların hepsini sosyal medyadan aldık." dedi ve bir nefes verip devam etti. "Pekala, ilk sorumuz bir kadında aradığın 3 özellik."

Iwaizumi derin bir nefes aldı ve soruyu kendi içinde tarttı. "Bir kadında... Bunu romantik olarak düşünmeyip bir insanda diye cevaplamayı tercih edeceğim. Hırslı olmasını severim, kendinden emin olmasını da... Ayrıca iyi bir dinleyici her zaman benim için ön plandadır." dedi ve onu izleyen insanlara döndü. Hepsi soruya yanıt veriş şeklinden etkilenmiş gibiydi.

"Güzel cevaptı. Peki sence aynı işi yaptığın biriyle birlikte olmak zor mu? Sen oyuncu olan biriyle birliktelik yaşamayı tercih eder misin?"

"Aslında bence her ilişkinin kendine özgü sorunları oluyor. Bana göre oyuncu olan birisiyle birliktelik yaşamak benim için avantaj bile olabilir, aynı yollardan geçmiş olduğum, aynı sektörde kalmak için uğraştığım biriyle daha kolay ortak bir nokta bulabileceğimi düşünüyorum." dedi. Kalabalıktan sesler yükseldiğinde Iwaizumi onlara doğru dönüp göz kırptı.

"Oyuncu birini tercih ettiğini söyleyebiliriz o halde. Yaklaşan projen var mı? Hayranlarının en merak ettiği soru bu çünkü artık seni bir projede görmek istiyorlar." dedi kadın, Iwaizumi buradan anlamalıydı ki kolay soru faslını yavaş yavaş geride bırakıyorlardı.

"Var diyelim var olsun. Onlar beni özlediği kadar ben de onları özledim, özellikle karakterimin dışında birilerini oynamayı çok özledim diyebilirim."

"Yine tam olarak net olmayan ama net bir cevap, tam sana yaraşır. Bir sonraki sorumuz ise birisi hakkında, Oikawa ile seni yakıştıranlar hakkında ne düşünüyorsun? Cidden aranızdaki hırsın aşkı körüklediğini düşünüyorlar." Sunucu kadın bombayı atmıştı, demek ki bu gecenin konusu Oikawa ile kendisi olacaktı. Kamera arkasına göz attığı an Akaashi'nin kaşları havada onu izlediğini gördü, eğer işareti verirse soruyu cevaplamaktan kurtulacağını biliyordu ama bunun yerine cevaplamayı tercih etti.

"Oikawa ile yakıştırıldığımı aslında daha önceden görmüştüm. Yani, aslına bakarsak Oikawa'ya karşı bir nefretim yok. Bu yüzden tatlı buluyorum diyebilirim. Demek ki insanlardan bizden bu enerjiyi alıyor ama Oikawa tarafından bakarsak bunun onu deli ettiğini söyleyebilirim." dedi ve güldü.

"Sonuçta erkeklerden hoşlanan birisi, eminim sizle yakıştırılıyor olmak onun için bir gururdur. Aslında feminen de değilsiniz, belki bu yüzden Oikawa deli oluyor olabilir." dedi sunucu kadın ve açıkça Iwaizumi'yi rahatsız etti ima ettiği şey ile.

"Erkeklerden de hoşlanıyor diye her erkekle yakıştırılmanın hoşuna gittiğini sanmıyorum. Sonuçta o da bir insan değil mi? Ayrıca feminen olup olmamla birisinin erkeklerden hoşlanmasının bağıntısını inanın çözemedim." dedi Iwaizumi olduğu yerde rahatsızca kıpırdanırken.

Evet, kendisi Oikawa'ya bayılmıyordu fakat herkesin izleyeceği yerde bir meslektaşının aşağılanmasına izin veremezdi. Aşağılanmaktan ziyade onu cinsel yönelimi için ötekileştirilmiş olmasına da göz yumamazdı zaten.

Kadın cevap vermeden Iwaizumi sahne arkasından onu gururla izleyen Akaashi'ye işareti verdi. Bu röportaj burada bitecekti.

Akaashi reklam verdirdikten sonra Iwaizumi hızlıca yerinden kalktı ve mikrofonunu çıkarttırdı. Sette çoğu kişi onun burada daha fazla durmayacağını anladı ve geri çekildi. Onu arkasından izleyen menajeri de kadına böyle bir şey dediği için utanması gerektiğini söylemeden edemedi ve arabaya doğru yol aldı oyuncusuyla birlikte.

"Yaptığın şey doğruydu Iwa ama her röportajı hoşuna gitmeyen bir cümle oldu diye terk edemeyiz." dedi arabayı çalıştırırken.

Öte yandan yan koltukta yayılmış olan Iwaizumi rahatsızca yerinde kaydı. "Biliyorum, katlanabileceğim şeyler var ama o dediği büyük ayıptı." dedi ve Akaashi'ye baktı.

"Biliyorum. Yine de bu kadar çabuk öfkelenme, zaten şu an sosyal medya Oikawa'yı koruduğun için çalkanalıyordur." dedi ve Iwaizumi'ye döndü.

"Benim için önemli olan Oikawa'nın tepkisi, bakalım gururuna yedirebilecek mi, gerçi ondan bir şey duymak için yapmadım." dedi ve güldü.








"Oikawa, iyi misin?" diye sordu Sugawara. İyi olmadığını, sinirden delirdiğini biliyordu. Olan şey yüzünden tüm günü alt üst olmuştu, bunun yanında şimdi bir de Iwaizumi'ye teşekkür etmek zorundaydı.

"Orospu çocukları." diye tısladı Oikawa. Sugawara onun küfür etmesine karşılık kafasın onaylamayan bir biçimde salladı.

"Kanal senden özür dileyecek, hem Iwaizumi ağızlarının payını vermiş." dedi oyuncusunu rahatlatmaya çalışarak.

"Sadece benden değil, tüm bireylerden özür dilemeleri gerekiyor. Ayrıca ağızlarının payını veren kişi de ben olmalıydım." dedi yerinde rahatsızca kıpırdanarak.

"Evet, ama biliyorsun şu an bunu yapamazsın."

"Hem o beni niye koruyor ki? Ona mı kalmış? Bir de ben rahatsız olmuyorum da o deli oluyordur demiş. Sanki beni tanıyor çok bilmiş yer cücesi." dedi sinirle Oikawa ve kollarını küçük çocuk gibi göğsünde birleştirdi.

Sugawara onun bu haline kahkaha attı. "Senden neredeyse yaklaşık 2 cm kısa biliyorsun değil mi? İnsanlık sana yaramıyor he." dedi ve tekrar güldü.

Oikawa alınmış gibi yaparak gözlerini büyüttü ve Sugawara'ya döndü. "İlk olarak 5 cm uzunum. 5.  Unutma bunu. Bana insanlık yapan düzgün olsa zaten kızmam herhalde." dedi yine aynı çocuksu sinirle.

İçten içe hoşuna gitmişti ama bunu itiraf edemeyecek kadar gururluydu. Şimdi geriye kalan tek şey nasıl teşekkür edeceğiydi.




set bölümlerine maksimum 2-3 bölüm kaldı aşşırı heyecanlıyım aşşırı

umarım beğenmişsinizdiiir 💖

starlights [iwaoi] -tamamlandı-Where stories live. Discover now