Special Part.

1.9K 169 42
                                    

Sessiz dokunuşlar,

Ritme kapılan kalp atışları,

Yakıcı nefesler,

Chuuya..

Yumuşak teni..

Lanet olsun.

Gözlerimi aralayıp gökyüzü ile bakıştığımda ciğerime dolan hava zorlukla bir kaç kez öksürmeme neden olmuştu.

"Soğuk hava, nasıl da hoşlanmıyorum."

Mırıldanırken, bulunduğum çatının sessizliğime nasıl hakim olduğunu fark etmiştim. Uzun zamandır böyleydi; sessiz. Chuuya'yı düşünürken delirmeme neden olacak kadar sessizdi.

Oysa şehir ayaklarımın altındaydı. Sabaha karşı dört olmasına rağmen canlıydı, ışıklar şehri esir alıyordu. Biraz daha dikkatimi verdiğimde karşı binada çalan violini bile duyabilmiştim. Ancak bunlar da önemli değildi. Çünkü yine de sessizdi işte. Belki de yanımda bana küfreden biri olmadığı için öyle hissediyordum.

Muhtemelen.

Verdiğim en iyi kararın ne olduğunu bilmiyordum. Chuuya'ya mafyayı emanet etmekti belki de. Ancak verdiğim bu kararın beni de derine çektiğini bilerek yalnızca bekliyordum. Bekliyordum fakat tam olarak neyi? Olmasını ve bitmesini istediğim onca olay arasında Chuuya'ya nasıl ulaşacaktım?

Ayağa kalkarak üzerimi yavaşça düzeltmeye çalışırken beynimin içinde dönen sorulara bir süreliğine ara vermek istiyordum. Ne demişler, fazla düşünmek bir deliyi bile deli edebilirdi.

"Haklı bir söz."

Yüzümde oluşan gülümseme ile yavaşça zeminin bittiği yere doğru ilerliyordum. Emin adımlarla; ne olacağını bilerek.

Adımlarım beni en uca götürdüğünde bu yüksek binanın ne kadar da güzel olduğunu düşündüm. Manzara sonsuzluğa uzanıyordu ve buradan iyi bir seyirciydim. Kim böyle bir manzaraya karşı kendisini bırakmak istemezdi ki?

Bu kez sağlam bir nefes alarak, ciğerlerime temiz havanın girmesine izin vermiş; tek bir adım hareketi ile tüm şehri arkama almıştım. İşte böyle, kendimi bir miktar rahatlayacak ve istediğime ulaşacaktım. Usulca bedenime hakim olan tüm kaslarımı serbest bırakmış; havanın beni kucaklamasına izin vererek süzüldüğümü hissetmiştim.

Parmaklarıma kenetlenen parmaklar,

Bedenine sarılmayı özlediğim,

Nefesini hissetmeye alışık olduğum..

Ah Chuuya.

I miss you Chuuya. Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin