/1\

1.3K 37 6
                                    


Днес е един от последните летни дни за тази година. Беше приятно. Подухваше лек вътре, а слънчевите лъчи си пробиваха място през клоните на дърветата.

Днес се местя в Сеул, в новият си апартамент, който купих преди две седмици. Исках да се преместя и да не досаждам на родителите си, затова спестих пари, а те ми подпомогнаха малко и си купих едни апартамента на вторият етаж в една триетажна кооперация.

Не беше много голям апартамента. Има две спални, една баня с тоалетна и хол и кухня, които са заедно в едно голямо помещение, имаше и две тераси. Най-хубавото е, че апартаментът е напълно обзаведен.

Вече беше около 10:00 часа. Багажа ми беше почти събран. Сложих всичко останало, облякох се и слезнах долу. Баща ми, майка ми и брат ми ми помогнаха да кача багажа в колата, или поне една част от него. Останалата част беше в моята кола.

След като минаха около 20 минути едната част от багажа ми беше в колата на баща ми, а другата в моята. Баща ми седна на шофьорското място, а майка ми се настани до него. Аз се качих в моята кола и прекарахме колите.

~Skip time~

Вече бяхме в Сеул и карахме към апартамента. Не след дълго бяхме в един спокоен квартал, имаше парк в края на улицата, имаше много дървета и цветя. Беше очарователно. След малко бяхме пред триетажната кооперация.

Беше в кремав цвят, изглеждаше много симпатично. Родителите ми бяха доволни, от това, което бях избрала е поне баща ми де. Майка ми е по-особен човек и не всичко й се харесва, ако питаме нея аз трябва да си остана вкъщи с тях.

- Т/И, не ми харесва! Защо трябва да се местиш?!- оплака се недоволно майка ми.

- Мамо, това е най-хубавият апартамент в квартала. Не знам какво не ти харесва, а и не мога цяла вечност да живея с вас! Вече трябва да живея сама, да си намеря работа и така.-обясних аз, а майка ми завъртя очи.

- Остави я! Щом иска сама, нека да живее сама. Права е, че не може да остане завинаги при нас.- каза баща ми, а майка ми го погледна лошо.

- Да, браво! Застани и ти на нейната страна, двамата като се съберете и само си ги нагласяте едни!- скара ни се майка ми. Аз и баща ми се спогледахме и се засмяхме тихо.

След малко слезнахме от колите и аз и баща ми започнахме да качваме багажа, а майка ми разглеждаше апартамента и гледаше недоволно.

The Roommate // M.YG [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now