2.dio

810 37 1
                                    

Mrak je već pao, odlučila sam da ne idem u noćnu školu, bolje da idem potražiti Elu.
Znala sam samo njenu najbolju prijateljicu Nicol pa sam otišla do nje. Zvonila sam jako dugo i napokon mi je netko otvorio vrata.

"Oprostite, jeli moja sestra Ela kod vas" pitala sam nešto stariju ženu plave kose i crvenkastih očiju

"Nije, ali mislim da je kod Tris na nekoj maloj zabavi na koju je otisla i Nicol" Žena starijih godina se nasmiješila, moram priznati da je baš lijepa za svoje godine.

Nicol je sigurno na nju. Inače, Nicol ima prelijepu plavu kosu, blijeda je, te ima prekrasne plave oči..O čemu ja sad mislim. Nakon minutu razmišljanja zahvalila sam ženi te je pozdravila.

Kada sam otišla ulicu dalje sjetila sam se da nisam pitala gdje živi Tris. Zbunjena sam u zadnje vrijeme..ali sam od nekud čula buku, htjela sam vidjeti što je to. Došla sam do ogromne vile pune tinejđera odlušila sam potražit Elu,možda je ovdje.

Ušla sam unutra te se proguravala između svih onih ljudi, nigdje nisam vidjela Elu pa sam odlučila pogledati na katu. Otvorila sam vrata jedne sobe i ušla u nju. Bila je golema, crni zidovi malo jezivo al vrlo lijepo, pogledom sam potražila Elu no nije je bilo.Tada su se zatvorila  vrata i ispred mene se stvorio dečko crne kose, plavih očiju te bljede puti. Bilo je jako čudno. Stvorio se ni od kuda.

Tada je rekao "šta radiš u mojoj sobi, nisi pročitala da je ulaz zabranjen?" pročitala sam no nisam se obazirala nisam mu to htjela reći pa sam jednostavno rekla "Nisam vidjela, oprosti. Samo tražim svoju sestru Elu, rekli su mi da je kod neke Tris. Jel ovo tulum od Tris uopće?" Sve sam tako brzo i čudno isprićala da ću se začudit ako je išta shvatio. Na to sve se samo nasmijao.

Hvala svima što čitate moju priču puno mi znaći. Čitajte i dalje. Još jednom samo želim reći da radnja počinje malo kasnije oko 5-6 djela :)

In Love With a VampireWhere stories live. Discover now