11.dio

136 8 0
                                    

Zayn i ja se nismo vidjeli već skoro tjedan dana. Iskreno, baš se ne čujemo niti preko mobitela. Udaljili smo se od prošlog puta kad smo se vidjeli, tj.ja sam se udaljila od njega. Ne mogu mu reći da ne želim postati ono što je on jer znam koliko to želi i mislim da bi ga to baš povrijedilo.
Dogovorila sam se za večeras sa prijateljicama izaći u 'Rituals' klub u kojem nisam bila već sigurno godinu dana. Bio je to najbolji klub u gradu, nije ni imao neku konkurenciju. Casablanca je bio stari, zapušteni klub koji je smrdio po mrtvacima i bio je prljav kao da nije očišćen stoljećima i bio je još jedan klub, Insomnia. Tamo nije nitko zalazi od kad je sin vlasnika unutra silovao i ubio jednu djevojku, i naravno izvukao se i nije završio u zatvoru.
Otišla sam do dnevne sobe kako bih uzela knjigu i malo čitala. Prije sam stalno čitala, svaki tjedam bih neku novu knjigu pročitala, ali u zadnje vrijeme s prestala. Jednostavno nisam imala vremena. Posegnula sam za knjigom "Nošeni vjetrom".  Uzela sam je u ruke, a na njezinom mjestu mogla sam vijdeti malu bočicu vodke. Oh dakle, sada alkohol skriva iza knjiga. Kao da neću skužiti da je pijana, zaudara po alkoholu kao teški pijanac. Već sam i odustala od nje. Odustajem od svega u posljednje vrijeme.
Zatvorila sam se u sobu i uživala u knjizi. Razmišljala sam kako bih željela biti pisac, svoje misli pretočiti u knjigu. Postati slavna spisateljica romana. Bilo bi predobro.
-blup blop- prekimuo me zvuk poruke na mobitelu, bila je to Emma "u 22.00 budi ispred kuće"
Obukla sam crnu usku haljinu sa izrezanim leđima, nisam se ništa pretjerano šminkala. Ispeglala sam kosu, naparfemala se i čekala cure da dođu po mene.
U Ritualsu je bila ludnica, Bože baš su mi nedostajali izlasci. Cure su me ispitivale za Zayna, a ja sam se cijelu večer pravila kao da je sve u redu. Kao da smo idalje onaj sretan par. Večeras mi je jako falio, tugu sam utažila u alkoholu. Stvarno sam previše popila, dijelova se ni ne sjećam. Zadnje što je bilo da sam otrčala u wc povraćat i na jednom sam se našla u svom krevetu.

In Love With a VampireWhere stories live. Discover now