10. dio

149 8 0
                                    

Da bilo me ga je malo strah. Čekala sam ga u njegovoj sobi da se riješi onih tijela.

"Bože pa jesam li ja normalna, upravo je ubio dvoje ljudi, a ja ga čekam ko da ništa nije bilo." pomislila sam i razmišljala o odlasku "iako znam da mi nikad nebi naudio i ja ga jako volim."

Kad je došao gore, tako je dobro izgledao. Njegova smeđa razbarušena kosa i blesavi osmijeh tako su me napalili. Pribio me uza zid i počeo ljubiti. Imali smo luđački seks. Možete zaključiti jesam li ostala s njim ili ne.

Prolazio mi je prstima kroz kosu dok smo ležali zagrljeni na krevetu.
"Rekao si da se vampirom postaje kada umreš sa vampirskom krvi u sebi, kako si ti umro?"
Tiho je uzdahnuo, promrmljao i počeo pričati priču.
"Pa imao sam najboljeg prijatelja, Johna. Bili smo poput braće. On je bio vampir, nisam to ni znao. Stalno me opčinjavao i iskorištavao, doslovno sam bio kao njegova vrećica krvi. Jednom me toliko isušio da sam skoro umro,ali naravno kao sbaki put, izliječio bi me svojom krvlju i opčinio da se ničega ne sjećam. Jednom je stvarno pretjerao i umro sam, imao sam njegovu krv u sebi zato što mi je prije toga krvlju izliječio rane od svog ugriza. Ne bih ni znao da me opčinjavao, ali kada sam postao vampir vratila su mi se sjećanja. Posvađali sko se i sad više ne znam gdje je."
Moglo mu se vidjeti u očima kako zadržava suze. Sjetila sam se svoje najbolje prijateljice, zapravo bivše najbolje prijateljice, Jessy. Slična situacija, samo me iskorištavala, bila je jako dvolična i sva fake. Poznavale smo se 13 godina i u jednom danu  su sve te godine otišle i vjetar kad sam zapravo shvatila kakva je.

"Što si se tako zamislila, hajde, idemo nešto pojesti.

On je sišao u kuhinju ,a ja sam ostala još ležati. S obzirom da ja znam skuhati samo hrenovke, Zayn se bolje snalazi u kuhinji od mene. Obukla sam njegovu bijelu majicu koja mi je došla malo iznad koljena. Tako je lijepo mirišala po njemu. Spustila sam se dolje po stepenicama i osjetila miris palačinka. Ne znam kako ih je tako brzo napravio, prošlo je samo 10 minuta, meni bi trebala čitava vječnost i nebi bile ukusne uopče.
"Bebi imam jedan prijedlog, mislim da ti se neće svidjeti, ali samo razmisli molim te. Ne moraš odmah odlučiti." Primio me za ruku, i rekao je to pomalo ozbiljnim tonom.
"Što to?" gledala sam ga zbunjeno
"Ti si čovjek, jel tako. Ja sam vampir. Ja živim vječno, ali ti. Oprosti što tako kažem ali možeš umrijet svakog trena. Živjet ćeš još barem nekih 80 godina, ali ja to ne želim. Želim vječnost s tobom."

"Ček, ti sad hoćeš reći da ja post...."

"Samo razmisli, molim te. Volim te. Nikoga nisam volio kao tebe. Ali nemoj misliti da te tjeram na nešto što ne želiš"

Trebalo mi je vremena da razmislim. Ne mogu piti krv, to je odvratno. A ne mogu ni zamisliti da naudim nekome. A i ta krv iz vrećica bi nekom pacijentu u bolnici pomogla, a da sam vampir nekome bih uskratila tu pomoć.

Kad sam došla doma,mama je opet grlila vodku. Ela i ja smo imale malo sestrinsko druženje. Ne mogu vjerovati koliko je u zadnje vrijeme odrasla i promijenila se. Ponekad imam osjećaj da je ona starija sestra, a ja mlađa. Bila sam baš umorna pa sam zaspala na njenom krevetu, a film koji smo gledale je tek počeo.

In Love With a VampireWhere stories live. Discover now