4.dio

397 37 3
                                    

Rekla sam Eli da mora ići samnom, na to je neka od onih triju meni nepoznatih cura rekla: "Molim vas,neka ostane nekoliko dana prespavat tu kod mene" Predpostavljam da je to Tris. Mogu reći da sliči Zaynu.

Ima dugu crnu valovitu kosu i crne velike oči, i niska je to je nešto što uopće ne liči na Zayna jer lik je baš visok. Možda se samo meni tako čini jer sam izrazito niska. Pa mislim visoka sam 165 cm..O čemu ja sad mislim.

"Ma hajde može,na 5 dana najviše. Ali, ne želim da piješ alkohol ili da pušiš ili što je najgore drogiraš se onda ćeš bit u doživonoj kazni, jasno Ela?"

"Jasno"

Zayn me otpratio van baš kada sam počela se pozdravljat s njime poljubio me.

Oh, čemu to? Pa jest da je zgodan al se ne znamo ni sat vremena.

"Am, koji vrag?" Nasmijala sam se i bilo mi je baš neugodno i pre čudno.
Udaljila sam se ,a on mi se počeo isprićavat. "Oprosti,ne znam što mi je došlo.Evo za ispriku,mogu li te odvest do kuće ili kamo već želiš?" Pitao je to tako slađusno pa sam pristala.

Odveo me u garažu gdje su bila tri auta i dva motora.Izgleda da su ljudi bogati. Pokazao je prema motoru.Ah..iskreno se bojim sto ce me neznanac voziti na motoru,ali ovo je zgodan stranac. Mislim nisam imala nikakve veze s mukarcima od proslog prekida s Harry-em.

Zayn mi je dao kacigu i sjela sam iza njega. Nisam znala gdje da se držim, na to je on uzeo moje ruke i omotao ih oko njegova struka.Pod rukama sam osjecala njegove čvrste trbušne mišiće ,a ispred svog tjela mišičava utegnuta leđa.

"Gdje želiš da te odvedem?" Upitao me tiho "U klub Night bird" uskoro mi počinje smjena "Što češ u klubu?" Pogledao me zbunjenim pogledom

"Radim kao konobarica tamo" on se nasmjnesio.Ima tako ocaravajuc osmijeh.Okrenuo se i upalio motor.

In Love With a VampireWhere stories live. Discover now