Uvod

885 35 4
                                    

Hej! Ja sam Lauren Hale.Zivim u malom stanu sa mamom i sestrom. Otac i dva brata poginula su u saobraćanoj nesreći prije deset godina. Otad se skrbim za majku i sestru koja ima 14. Radim 3 posla te idem u noćnu školu.

Nikad nemam vremena za sebe ni za prijatelje.Možda je to razlog zašto ih nemam. Život mi se sastoji od ranog buđenja,raznjošenja novina, prodaje u petshopu, iako baš ne volim životinje i onda idem u noćnu školu te poslije nje u klub idem radit kao konobarica. Dođem doma u 3 ujutro, a budim se u 6. Očito možete zamisliti kako izgledam, svijetlo plave oči s ogromnim podočnjacima,te smeđa duga razbarušena kosa te malo mršavo tijelo.

Majka mi se ubija u piću nakon smrti tate i obitelji, više ne zna tko je i šta je,a sestra mi je tinejđerka koja ništa ne razumije.

Najviše od svega na svijetu volim one vikende kada imam nešto vremena pa otiđem u park gdje sam provodila vrijeme sa mamom i tatom kao mala..Sjećam se kada su moja braća Josh i John, blizanci, trčali po travnjaku i bacali se tako da bi ih morala poslije kupati čitavu noc..voljela sam to, na neki način..Kada dođem u park sjedim i lagano zamišljam kako se mama smije sa trbuhom do zuba,taj dan se rodila Ela, moja sestra koju sam nedavno spomenula. Ona je uvijek bila nekako udaljena od obitelji pogotovo kada su tata,Josh i John poginuli ,tada je imala 4 nije sve shvaćala ali oduvijek je krivila mene za to,nikada neću znati zašto.

Hej ! Dakle, kratko je znam...Ako citate hvala na tome i da ovo je moj profil: JustSomebodyBroken i ako imate pitanja i slicno o ovoj prici tamo me pitajte. Ako se pitate zasto tu stavljam pricu pa stavljam je tu iz razloga sto na mom profilu se nece obavljivat pa ono :)

In Love With a Vampireजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें