8. dio

180 9 0
                                    

Prošla su dva mjeseca od kad imam novi posao i evo nekih update-a što se dogodilo u mom životu.
Mama je skroz čista nije popila ni kapi alkohola od kad je na "mojoj dijeti", zaposlila se, a ja više ne radim jer sam sa onim poslom zaradila ušteđevinu za cijeli život jer je stvarno bio dobro plaćen, malo preuveličavam ali da. Zayn i ja smo skupa tjedan dana, ne, uopće nije bilo očekivano. Završila sam sa školom pa sad razmišljam o fakultetima.

Večeras me Zayn pozvao kod sebe u kućicu u planinama i ostajemo cijeli vikend. Spakirala sam se i čekala da me nazove kad je ispred moje kuće da izađem.

Kad sam ušla u malenu drvenu kućicu dočekao me čaroban trenutak, posvuda latice ruža, mirisne svijeće. Bilo je prekrasno.

"Woow, kad si prije stigao ovo napraviti?"

"Majstor nikad ne otkriva svoje tajne." Nasmiješio se svojim prekrasnim osmijehom i primio me u svoje naručje. Počeo me ljubiti i odnio na kauč. Skinula sam mu maicu i rukama prolazila po isklesanom tijelu. Ljubio me po svakom dijelu tijela, tijelo mi je drhtalo nad svakim dodirom njegovih usana.

"Ja nisam nikad..."

"Ne brini, bit ću nježan."

Ujutro me probudi miris doručka. Jaja sa slaninom.

"Dobro jutro ljubavi, kako si spavala?" Donio mo je doručak u krevet na pladnju, uz prekrasnu crvenu ružu

"Kao beba...opaa to si ti kuhao, valjda se neću otrovati."

Legao je kraj mene i pričao mi o čudnom snu koji je imao. Ja naravno, kakva sam šeprtlja porezala sam se na nož i to stvarno jako, moje krvi je bilo posvuda. Pogledala sam Zayna i skoro umrla od straha. Lice mu je promjenilo izgled, izgledao je kao iz horror filma. Žile su mu iskoćile ispod očiju, oči postale krvave i samo je zurio u moju krvavu ruku.

"ZAYN!!? Što ti se događa?" Povikala sam i iskočila iz kreveta

"Ej smiri se, sjedni sve ću ti objasniti" lice mu se vratilo u normalu i krenuo je k meni pokušavajući me smiriti.

"Makni se od mene!"

"Laurem prvo se smiri pa ću ti reć"

Sjela sam na krevet i čekala objašnjenje.

"J-jesi li ti vampir?" Uvjerena sam da su vampiri samo izmišljotina ali to mi je prvo palo na pamet.

Nije ništa rekoa samo me gledao svojim plavim neodoljivim očima.

"Jesam"

"Jel me zezaš? Pa to ne postoji"

"Znam zvuči ti čudno ali da, vampiri postoje i ja sam jedan od njih. Onaj dan kad je Ela imala nezgodu ona i Tris su pokušavale postat vampirice ali ne ide to tako. Uglavnom nitko nez..."

"Kakva nezgoda o čemu ti pričaš?"

"Ahaa da opčinio sam te da zaboraviš na to. Dakle, Ela i Tris su pronašle neku knjigu kao kako postati vampir i to su pokušavale. Ela se razrezala i očito čekala da magično postane vampir. Moja krv liječi, dopusti da ti pokažem."

Gledala sam ga sva zbunjena i čekala da kaže da se šali. Da stvar bude još čudnija dao mi je da popijem malo njegove krvi. I za čudo, moja porezotina je zacijelila.

"Okeej, ovo uopće nije čudno.. pojasni mi još malo jer ništa ne razumijem"

Rekao je da je postao vampir prije dvije godine, od njegove obitelji nitko ne zna da je on vampir. Ne, ne jede ljude, hrani se vrećicama krvi iz bolnica. Vampiri ne smiju na sunce ali imaju prsten koji ih čuva da ne umru na suncu, mogu opčinti ljude, kao što je Zayn mene, da im kažu bilo što da naprave i ljudi to napraviju. Mogu umrijeti jedino ako ih netko probode u srce ili im iščupa srce i rane im zacijeljuju. Možeš postati vampir jedino ako umreš sa vampirskom krvi u sebi.

In Love With a VampireWhere stories live. Discover now