9.dio

162 10 0
                                    

Rekla sam mu da me vodi kući jer mi je trebalo malo vremena dok razmislim o cijeloj situaciji, doslovno sam mu vidjela po licu da je došlo do toga da me skoro napao.

"Ali naučio sam se kontrolirati, ljube molim te smiri se"

" Ako me ti ne odvezeš doma zvat ću mamu da dođe po mene i ona će znati da nešto nije u redu. Želiš li da joj kažem da mi je dečko ljudožder? Molim te vozi me doma ili ćeš me opčiniti da ostanem ovdje s tobom zauvijek"

"Dobro vozim te doma, ali samo da se zna nikad te nisam opčinio, samo onda kad je bila ona situacija s Elom"

Sat vremena vožnje cijelo vrijeme smo šutili. Kad smo došli ispred kuće samo sam mu rekla bok i zalupila vratima od auta. Ela je još spavala, a mama je bila na poslu. Otišla sam u svoju sobu i pustila pjesme na slušalice. Razmišljala sam kako Zayn izgleda skroz normalno, kao običan čovjek, skroz bezopasan, ali i da mi je htio nauditi već bih bila mrtva. Baš sam glupa a trebala sam ostati s njim na vikendici i uživati u vikendu, a ništa otići ću sada do njega. Jao Bože, baš ga volim.

Zayn P.O.V

Stigao sam kući. Naravno da nikog nije bilo, izvalio sam se u dnevni boravak i tražio nešto na TVu.

"Dovraga, mislim da se više neće vratiti." Odlučio sam tugu rješiti u alkoholu. Uzeo sam bocu najskupljeg bourbona i samo nalijevao u sebe.
Jedna boca je otišla u par minuta tako da sam otvorio i drugu. Kada si vampir treba ti puno duže da se napiješ nego kada si običan čovjek.
"Matildaa dođi ovamo"  pozvao sam svoju sluškinju koja je za sekundu bila ovdije.

"Zvali ste me?"

"Da dođi ovamo."
Došla je do mene. Mogao sam čuti njene otkucaje srca i krv kako teče venama.

"Ne viči i ne miči se"

Zagrizao sam joj vrat i počeo sisati njenu slatku toplu krv.

Lauren P.O.V.

Sjela sam u auto i vozila se do Zaynove kuće.  Kad sam ušla unutra imala sam što vidjeti. U dnevnom boravku sluškinja je ležala na podu mrtva, a on se hranio na nekom liku.

" Ne hraniš na ljudima ha?"

"Lauren??"  podigao je pogled, onaj strašan pogled da ti se sledi krv u žilama. Bio je sav krvav. Krenuo je prema meni, a ja s se udaljavala od njega.

"Ne, ne, ne razumiješ. Nisam to mislio napraviti. Bio sam ljut i napravio sam to u trenutku bijesa. Mislio sam da ću te izgubiti zauvijek. Molim te ne idi."

Trebala bih ga mrziti zato što je ubio Matildu i napao onog lika, ali nešto me privlačilo k njemu.

"Kako si se mislio riješiti tijela i dokaza pa završit ćeš u zatvoru?"

" Ma ne brini ništa o tome zakopat ću ih negdje, mislim da će ti biti najbolje da odeš  gore u moju sobu, a ja ću počistiti ovaj nered pa ću te pozvati"

In Love With a VampireWo Geschichten leben. Entdecke jetzt