3.dio

383 30 0
                                    

3.Dio

Nakon što sam onog dečka pitala čiji je ovo tulum nasmijo se te nakon nekog vremena rekao "Da, od moje sestre Tris. I da, Ela je ovdje priprema se za ceramoniju. Ajme, zaboravio sam se predstaviti ja sam Zayn."

Zayn's POV

Objasnio sam onoj prelijepoj curi čiji je ovo tulum i da napokon Ela ima zadnju ceremoniju te sam se predstavio. Ona mi je onako tihim glasom i brzinom munje rekla

"Oh,ja sam Lauren. Kakvu ceremoniju ,za šta?" Mislio sam da je Ela rekla sestri za to što će postati. Lagala je. Moram nesto smisliti, uf.

Brzo sam joj slagao "Ma cure kao imaju neku žensku ceremoniju prijateljstva, šta ja znam" Oke, mislim da je povjerovala, tooo!

Malo je duže gledala u mene. Pa sam joj rekao pomalo umišljeno "Šta sam toliko zgodan da buljiš u mene?" Ona je samo onako stresla glavu i rekla "Pf,ne. Znaš li možda gdje mogu nać Elu?"

Lauren's POV

Upitala sam ga gdje mogu nać Elu,on je na to samo počeo hodat do neke sobe i pokucao čuo se ženski glas koji je rekao "Tko je?" Bio mi je poznat,hm...Nicol?Mislim da je Nicol. Zayn je na to rekao "Zayn i Lauren,sestra od Ele"

Nećiji glas je rekao da uđemo. Kada sam ušla vidjela sam Elu,Nicol i jos tri cure kako sjede u krugu i bila je neka knjiga u sredini. To je pomalo čudno,ali valjda nešto igraju.

Svi su buljili u mene dok sam se ja zamislila i gledala u knjigu ubrzo sam samo rekla: "Dođi Ela,idemo kući" Ela,ko Ela odbila je. Mahnula glavom i rekla da ostaje.

Hvala svima koji citaju.I molim vas komentirajte i glasajte. Volim vas puno :))

In Love With a VampireWhere stories live. Discover now