6.dio

263 23 3
                                    

Lauren P.O.V

Jos jedna poruka od Zayna

"Nebi ni odgovorila."

"Oprosti, imam neke probleme sa mamom."

"Aha, danas radis u klubu?"

"Da, zasto?"

"Ma taj klub ti je od mog frenda pa sam mislio ako hoces mogu ti nariktati slobodni pa da otidjemo nekamo?"

"Moze, ali ako mi to oduzme od place, ubit cu te."

"Ma ne brini, mozes onda doc oko 19h ispred kluba?"

"Nemogu, imam skolu. Mogu tek oko 22h."

"Mislis vecernju skolu, jos jedna dobra vijest moj frend Louis, mislim njegov tata je ravnatelj, zamolit cu ga da te pusti."

"Onda u 19h ispred kluba se vidimo."

Ostavila sam mobitel na krevetu i otisla na posao u pet shop. Hvala Bogu pa tamo radim do 18h. Otisla sam domas biciklom te otusirala se i stavila najbolje hlace i majicu. A vjerujte mi, za mene mozda jest najbolje ali drugima izgleda ko komadi krpa. Nisam robu kupovala za sebe vec 3 godine. Nebitno.

Otisla sam u Elinu sobu i uzela njenu sminku. Pogledala po sobi, ostavila je neku knjigu otvorenu. Zanimalo me sto je to ona citala pa sam pogledala.
VAMPIRI.To je bio naslov. Kog vraga ona to cita. Malo sam pogledala unutra i oko mi je zapelo za recenicu: ,,Ceremonija obiteljskog vampirstva ima 3 djela.

Prvi dio: davanje krvi. Ako mlada osoba postaje vampir obavezno je dat krv da se ta mlada osoba moze se razvijat do svoje 18 godine.

Drugi dio: nova obitelj. Neka se sakupe par ljudi oko knjige krvi i prime se za ruku. Ponavljaju rječi: "Sumus nova prole" (mi smo nova obitelj)

Treći dio:ugriz nove obitelji. Svaki clan koji je sudjelovao u predhodnom djelu mora novu osobu ugristi za ruke, glavna osoba nove obitelji mora je ugrist za vrat."

Zasto nju zanima "obiteljsko vampirstvo", sta je to zapravo. Jos sam malo gledala i pise da je "obiteljsko vampirstvo" zajednica od vise vampira koji se nemogu međusobno ubiti. Ako postanes vampir obicnim ugrizom bez ceremonije tada postajes vampir (samotnjak) nemas nikakve veze sa "obiteljskim vampirstvom".

Sta to ona cita.

Bilo je vec 19h kad sam krenula iz stana. Malo sam kasnila. Kad sam dosla do kluba Zayn je bio obucen u crne traperice, crnu majicu s natpisom "fallen angel" i crnu koznu jaknu. Tipično.

"Malo kasnis." dok je to rekao nabacio je lagani osmijeh
"Oprosti haha kamo idemo?"
"To će biti malo iznanađenje."

Znaaam kratko je jako hahah nemam inspiracije tako da molim vas pocnite citat jer sljedeci nastavak ce biti dug.

In Love With a VampireWhere stories live. Discover now