1~ Proloog

577 14 1
                                    

Heiia! Foto van Danny boven. Of ergens hiernaast.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden!
-----
P.o.v Danny

Ik probeer mij te focussen op AK. Niet dat het mijn favoriete vak is ofzo. Nee! Ik probeer de propjes die ze tegen mijn achterhoofd gooien te negeren. Het gaat er zo aan toe al 4 jaar lang. Ik zit in de 4e op de Havo. Ik zink weg in gedachten. Eindelijk na een verschrikkelijk half uur gaat de bel. Ik zucht opgelucht. Naar huis! Jay! Ik loop richting de vrijheid. Als ik opeens word tegengehouden door meneer van Putte. "Loop jij maar even mee, Daniella." Ik hoer veel ooeehs uit de klas komen. Ik haal mijn schouders op en loop met hem mee. "Ga maar zitten Daniella,..
Ik doe wat hij zegt. "Je ouders ze zijn.. Ze zijn, verongelukt. Dood." Ik slik als hij het zegt. Dood?! Wat nee dat kan niet. Ik zag ze zeven uur geleden nog. Ik slik en word duizelig. Ik kijk hem bang aan.

*Tijdsprong 3 weken later*
Ik kijk het huis triest rond. Vandaag ga ik bij tante Amalia wonen. Ik weet niet veel van haar behalve dat ze een beroemd ontwerper is. Ik weet dat ze de tweelingzus is van pap en dus ook 45. Voor de rest weet ik niet veel. Ik pak mijn koffers een loop naar de voordeur waar mijn auto staat te wachten. Jippie! Op naar een nieuw leven! *Proef het sarcasme*

Wanting to be just normalWhere stories live. Discover now