19~Smoothies worden milkshakes

200 7 0
                                    

Danny's P.O.V.

Ik word wakker op een bank met drie paar armen om me heen geslagen. Ik kijk op en merk dat Matthews hoofd op mijn schouder ligt en ik op zijn schoot zit. "Matthew wakker worden, laat me los" zeg ik terwijl ik in zijn gezicht prik. "Danny stop met in mijn gezicht prikken" zegt hij slaperig. "Ik moet zeker weer in slaap zijn gevallen" mompelt hij. "Mam, pap wakker worden" zegt hij hard. Ze open hun ogen en laten ons los. "Matthew laat me los" zeg ik. Hij laat me los en zet me van zijn schoot af. "Sorry dat ik zo idioot deed" zeg ik zachtjes. "Het maakt niet uit" zegt de president, mijn vader. Ik knik en sta op. "Waar kan ik me omkleden?" vraag ik aan de presidentsvrouw, mijn moeder. "In je kamer, de kamer waar je de hele tijd naartoe werd gebracht" zegt ze. "Is dat mijn kamer?" vraag ik verbaast. "Ja, dat is je kamer" zegt Matthew knikkend. "En hoe kom ik daar?" vraag ik zachtjes. "Ik loop wel met je mee" zegt hij terwijl hij van de bank opstaat en naar me toe loopt. "Ik moet me toch ook omkleden, jij hebt me helemaal nat gemaakt" zegt hij. Ik knik en loop achter hem aan.

Er ligt een stapel kleren op mijn bed en ik trek het aan. "Matthew" zeg ik de deur naar zijn kamer open doend. "Sorry" zeg ik als ik hem zonder shirt zie. "Maakt niet uit" zegt hij terwijl hij zijn shirt aan doet. "Wat hebben pap en mam toch met matchende outfits?" mompelt hij als hij ziet wat ik aan heb. Ik haal mijn schouders op en loop weer mijn kamer in. Ik hoor dat Matthew achter me aan loopt. "Waar is de keuken?" vraag ik terwijl ik me naar hem omdraai. Hij kijkt me vragend aan. "Ik heb honger" antwoord ik. Hij knikt en gaat voor me lopen. Op weg naar het eten.

"Oh my goat, FOOD!!!!!!!" roep ik als we de gigantische keuken in lopen. Matthew begint naast me te lachen en ik kijk hem aan met een blik van 'wat in geitsnaam is er nu zo grappig?' Hij schud zijn hoofd en loopt naar de koelkast. "Wil je een smoothie?" vraagt hij terwijl hij een bak aardbeien tevoorschijn haalt. "Laat dat maar an mij over" zeg ik de aardbeien overpakkend. Ik duik de koelkast in en pak wat bananen, chocolade, slagroom, ijs en frambozen. "Show me the blender" zeg ik met al het eten in mijn handen. Matthew drukt op een knopje en er komt een blender tevoorschijn. Ik gooi al het eten in de blender en doe de deksel er op. "Let's go mix" zeg ik voordat ik op de knop druk.

"En dit is echt te drinken?" vraagt Matthew met een glas van mijn milkshake, ja een smoothie kan je het niet meer noemen. "Ja, het is alleen lekkerder als er ook nog oreo's in zitten" zeg ik tussen de slokken door. "Waarom zijn hier eigenlijk geen oreo's?" vragen Matthew en ik tegelijkertijd. We beginnen te lachen en als we klaar zijn neemt Matthew een slok van mijn milkshake.

Wanting to be just normalWhere stories live. Discover now