3~ Hottie much?!

449 14 0
                                    

*Beep beep beep beep.* Ik sla geërgerd mijn wekker van het nachtkastje. Ugh, leven. Ik had net z'n fijne droom! Ik loop naar mijn stoel waar ik mijn outfit al klaar heb gelegd. Ik denk dat ik maar niet ga douchen. Ik heb echt geen zin om een halfnaakte Sem tegen te komen. Ik doe mijn outfit aan en doe snel mijn make up. Ik doe mijn haar snel in een staart en doe er voor de rest niets mee. Ik ren naar beneden. Ik zie dat er pannekoeken staan en voor de rest niemand. "Nou, gezellig." Mompel ik.

"Sem komen! Ik wil niet te laat zijn!" Ik wacht zenuwachtig op Sem. Hij komt er aan lopen met een zuur gezicht. Ik kijk angstig naar de motor. Hij is groot. Ik draai me om naar Sem. "Heb je wel een rijbewijs en in welke klas zit je?!"
A/n: Ik weet niet hoe oud je moet zijn voor een motor rijbewijs dus ik gok.
"Ik zit in de 5e en ja ik heb een rijbewijs kreng" het laatste zegt hij bijna fluisterend. Ik doe maar net alsof ik hem niet gehoord heb. Als hij het hok binnenrijd met mij achterop beginnen een paar jongens te fluiten. Ik bloos en giegel. Ach nee he, nu lijk ik wel z'n dom blondje! Als ik afstap duwt Sem mij tegen de muur. "Voorzichtig oke? De mensen hier zijn niet betrouwbaar." Ik staar in zijn waanzinnig mooie blauwe ogen. Ik snap hem echt niet. "Owh nu wel opeens he?!! Ik hoorde je mij heus wel uitschelden en nu ga ik!!" Ik ren snel weg. Ik zoek wanhopig naar lokaal 186b als ik tegen iemand aanstoot. Ik kijk naar de jongen. Omg Hottie alert. De jongen steekt zijn hand uit. Ik pak hem aan en hij trekt mij snel omhoog. "Hi. Ik ben Nathan. Nieuw hier babe? En trouwens deed het pijn toen je uit de hemel viel?" Ik lach om zijn poging mij te versieren. "Mijn naam is Danniela noem me maar Danny. En ja ik ben nieuw hier. En trouwens nee maar ik schaafde wel mijn knie toen ik kroop van hel." Hij schiet in de lach en trekt mij mee. "Ik heb het gevoel dat we goeie vrienden gaan worden Danny. Ik denk dat je bij mij in de klas zit dus op naar 186b!!!" Een paar meisjes kijken mij jaloers aan. Waarschijnlijk is hij de hunk van de school. Ik steek mijn tong uit naar de meisjes.

Ik eet mijn appel als er opeens een schaduw over mij heen valt Sem. Hij kijkt me bezorgt aan. Ik voel snel aan mijn gezicht er is toch niets mis met me?! "Je moet uitkijken met Nathan, Danny hij is.." Ik steek mijn hand op en duw hem weg. Irritant verwend joch. Hij doet echt zo raar.

Sem p.o.v
~~~~~~~|~~
Ik kijk Danny achterna. Iedere keer als ik kijk naar haar heb ik een raar gevoel in mijn buik. Ik had dit nooit verwacht. Ze is arm, niet heel slim en heeft geen manieren. Maar toch, wat ik voor haar voel. En dan die Nathan. Hij is echt zo een verschrikkelijk persoon! Hoe durft hij aan mijn Danny te zitten! Ok ik moet nu stoppen ik begin raar te klinken. Een van mijn beste vrienden Matt trekt mij mee naar het volgende lokaal. Ik kijk achterom en zie Danny nog net de hoek omgaan.

Wanting to be just normalWhere stories live. Discover now