8~ Vroem vroem

216 11 0
                                    

Nathans P.O.V.

Ik loop boos weg bij Danny's huis en ga naar mijn eigen huis. Ik trek mijn scooter uit de garage en rij weg. Ik rij zo hard mogelijk om mijn gedachtes kwijt te raken. Er rent een meisje over de weg en ik rijdt zo hard dat ik niet meer kan stoppen. Ik rijdt haar aan, waardoor mijn scooter meteen stil staat. Ooh nee ik heb Danny aangereden. Ik stap af en gooi mijn helm af. Ik til haar op en loop naar het ziekenhuis dat hier niet ver vandaan is. "Nathan, laat haar los" hoor ik iemand achter me gillen. "Nee, ik breng haar naar het ziekenhuis" zeg ik terwijl ik door loop. "Zet mijn scooter aan de kant, Amber" zeg ik op een gebiedende toon, de meeste mensen vinden me knap en een leider. Ik moet ze gelijk geven ik ben goed in delegeren, werk uit handen geven waar je zelf te beroerd voor bent. Ik loop het ziekenhuis in en haast me naar de balie. "Ik heb haar aangereden" zeg ik tegen de vrouw die achter de balie op kauwgom zit te kauwen. "Naam", "Danny" "Danny hoe?" Ik haal mijn schouders op en schud mijn hoofd als teken dat ik het niet weet. De vrouw achter de balie zucht en drukt op een knopje. Er komt een dokter naar ons toe die Danny van me over wil nemen. Ik draai me om en geef aan dat ik mee loop. Hij knikt en wenkt me mee naar een kamer. "Leg haar daar maar neer" zegt hij wijsent naar een ziekenhuisbed. Hoe kunnen ze hier zo makkelijk zijn. "Kunt u op de gang wachten?" zegt de dokter tegen mij. Ik knik en loop de kamer uit.

Na een tijdje word ik geroepen, "mevrouw Daniela Van Denderen is nagekeken, u mag nu naar binnen." Ik spring op, maar als ik land ga ik door mijn enkel. "Kut" zeg ik terwijl ik naar mijn enkel grijp. "We kunnen het gelijk wel even na kijken" zegt de dokter wenkend naar mij, hinkend loop ik achter hem aan.

Danny's P.O.V.

Ik word wakker in een ziekenhuisbed en ik kan mijn been niet bewegen. Ik richt mijn hoofd naar mijn been en ik zie dat hij helemaal in het gips zit. Ik schrik wat is er in goats naam gebeurd? "Danny je bent wakker" zegt iemand opgelucht naast me. Ik draai mijn hoofd naar de stem toe en zie Sem zitten, met mijn hand in zijn hand die niet verwond is. Ik probeer hem eruit te trekken maar hij heeft hem stevig vast. "Laat haar hand los" hoor ik Nathan vanuit de deur opening roepen. Hij laat mijn hand los en loopt naar Nathan toe. "Jij hebt haar aangereden" bijt Sem hem toe, waarom haten ze elkaar zo?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja wat is er toch in goats naam tussen die gebeurt in het verleden. Trouwens dat alles met goat is mijn zinnetje, ik zeg het altijd. Indy -- Hahahaha bitch x charlotte

Wanting to be just normalTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon