9~ GeDannynapt

216 12 1
                                    

P.o.v Nathan

Duw Sem aan de kant en ga dicht bij Danny zitten. Ik staar naar haar perfecte gezicht. Ze slikt. Ik voel me verschrikkelijk. Haar armen zitten onder de schaafwonden. Haar been zit in neon blauw gips en om haar pols zit verband. Ik il haar hand pakken als ze haar keel schraapt. "Nathan wil je alsjeblieft weggaan ik wil alleen met Sem zijn." Woede borrelt in mij op. Wat heeft hij wat ik niet heb? Hij is een verrader en ik kan het weten! Ooit waren we beste vrienden maar nu niet meer. Ik sta boos op en smijt met de deur. Ik heb een plan.

P.o.v Danny,

Sem kijkt mij hoopvol aan. "Wat is er gebeurd?' Vraagt hij. Ik schud snel mijn hoofd als teken dat ik het niet wil vertellen. Als ik dat doe dan gaan ze elkaar nog meer haten. Wat zou er gebeurt zijn? "Uhm Sem ik wou alleen maar zeggen dat je bent vergeven. Je kan niets aan jou stomme tiener hormonen doen." Hij schiet in de lach maar komt dan gevaarlijk dichtbij. Ik schud mijn hoofd en duw hem weg. Na een tijdje gaat hij naar huis. Ik probeer te slapen.

Ik hap naar adem, wat amper lukt want er zit een hand over mijn mond. Ik voel hoe hier en daar naaldjes uit mijn arm worden gehaald. Dan word ik opgetild. Ik begin wild te spartelen. Maar niets helpt. Oh my goat ik word hier geDannynapt. De armen zijn sterk dus het lukt mij ook niet om mij weg te wringen. We komen beneden aan. Hij klimt met mij uit het raam. Ik word in een busje gesmeten.
Jezus rude much? Ik heb het echt heel erg koud. Ik begin te klappertanden en ik voel dat ik langzaam het bewustzijn verlies. Oh nee! Straks gaan ze vieze dingen met mij doen terwijl ik slaap. Dat is het laatste wat ik denk voordat het donker mij bereikt.

P.o.v Sem

Ik hou de rozen stevig vast terwijl ik naar boven loop. Ik ga snel richting Danny's kamer. Ik gooi de deur open en schrik me dood. Er ligt geen Danny. Alle draden liggen in een wirwar en de hartmachine is uit gezet. Ik roep snel een verpleegster die begint te gillen.

Ik kijk naar de monitor. De man is helemaal zwart. Danny zit wilt te spartelen terwijl ze los probeert te komen. Hij gooit de busdeur open en smijt Danny er gewoon in. Wie zou het zijn? Wie zou haar pijn willen doen?!

~~~~~~~~~~~
Ja, ja mensjes wie? Hint hint het is niet Nathan. Of toch wel??! 😋.

Wanting to be just normalWhere stories live. Discover now