5~Thats Goat shit!

361 12 3
                                    

Ik bevries. Ik weet niet wat ik moet doen. Oke Danny, adem in, pers. Adem uit, pers, adem in. Of wacht is dat nou voor bevallingen? Zachtjes komt hij van mij af. "S-s-sorry Danny i-i-k had dat niet moeten dien ik..." Ik loop snel bij hem vandaan en laat hem achter. Is hij nu verliefd op mij? Dat is belachelijk. De regen is gelukkig wel opgehouden. Als het had nog had geregend en ik was weg gelopen had het net z'n dramaserie kunnen zijn. Dan was ik net Julia wacht nee.. BAM. Voor ik het weet lig op de grond. "Aaaauww!" kreun ik luid. Twee sterke handen tillen mij op en zetten mij weer op de grond. Ik kijk achterom en zie Nathan staan. Ik lach breed naar hem en hij lacht terug. "Oh my goat Nath je moet eens weten wat er zonet is gebeurd!"

Na een flink uur met Nathan door de stad te hebben gedwaald ga ik toch maar richting huis. "Nathan ik ga hoor! Ze zijn vast ongerust!" Ik zwaai naar Nathan en wil weglopen maar ik word tegengehouden. Ik word omgedraaid. Opeens drukt Nathan zijn lippen op die van mij. Heel snel en vluchtig. Daarna rent hij snel weg. Ik blijf versteend staan. Man dit is echt goat shit! Wat hebben die jongens de laatste tijd. Ze moeten echt leren hun behoeftes te bedwingen. Ik duw de deur open en loop naar binnen. Daar staan een boze Sem en een boze Amalia. "Waar was je?! We waren ongerust!" Ik haal mijn schouders op en wil doorlopen. Sem houd mij tegen en duwt mij op de bank. "Zo snel ga je niet weg! Ik wil weten waar je was!! Ik maakte mij zo'n zorgen! Ik had het niet moeten doen dat weet ik maar." Ik word nu echt kwaad! "DAT IS DIKKE VETTE GOAT SHIT! Je moet nu stoppen!! Ik weet niet wat je probleem is maar ik wil jou niet meer bij mij in de buurt hebben!! En stop met mijn moeder spelen, mijn moeder is DOOD, hoor je me?! Leer je hormonen te bedwingen!!" Gil ik hem toe. Ik ren snel naar boven en sluit mij op in mijn kamer. Ik laat mij op het bed vallen en begin te huilen.

Ik was blijkbaar in slaap gevallen want ik werd wakker. Ik kijk snel op mijn wekker het is 7 uur in de avond. Ik heb echt geen zin om naar beneden te gaan! Het liefst wil ik nu naar Nathan. Ik denk na. Hoe kan ik het huis uitglippen zonder gezien te worden? Ik loop naar mijn balkon en ik weet het meteen. Ik loop naar het balkon. Mmm heldhaftige regenpijp actie? Zeker! Ik kom veilig beneden aan. Ik ren snel naar Nathans huis. Ow my goat ik zit hier na wel diep in Goat shit.

Wanting to be just normalWhere stories live. Discover now