7~ Een dubbele portie ziekenhuis graag!

236 11 2
                                    

P.o.v Sem

Ik voel een scherpe pijn in mijn pols maar die probeer ik te negeren. Ik kijk snel naar Danny. "Gaat ie? En zat jij niet in je kamer?" Ze reageert niet maar springt over mij heen en rent de trap op de kamer in. Mama loopt de gang in en kijkt mij vragend aan. Ik voel de brandende pijn in mijn pols en word misselijk. Ik wil opstaan maar val gelijk terug. De wereld word langzaam zwart.

"Volgens mij stelt hij zich gewoon aan." "DANNY DAT ZEG JE TOCH NIET?!!!" "Het is waar.." "AMBER!" Ik word mij langzaam bewust van de stemmen. Ik vraag me af wie dat zijn. Dan herriner ik mij alles weer. Bezorgdheid vloeit op voor Danny maar vloeit dan weer weg. Ze is zo verwarrend. Ik open mijn ogen en zie dat mijn pols in het gips zit.

P.o.v Danny

"Nah ik ga hoor! Die vind het allemaal prima zo denk ik!" Ik sta op en wil weglopen als ik Amber hoor zeggen dat ze mee gaat. Ik lach naar haar en we gaan er samen vandoor. Ik loop naar buiten. Ik kijk van links naar rechts en ren dan snel de weg over terwijl ik Amber meetrek. "Zullen we naar de Mac?" Vraagt Amber ik knik instemmend. We lopen naar de Mac. Ik loop naar binnen. "Welkom bij Mac Donalds wat kan ik u aanbieden?" "Een cheeseburger en een Happy Meal met extra Happy graag." Ze knikt en lacht tegelijkertijd. We lopen naar een tafeltje. Ik kijk om me heen en het is best saai. Ik sta op en loop naar een onbekende jongen. "Hoe heet je?" Vraag ik hem. Hij kijk mij verbaasd aan. "Jesse?" Ik knik. "HEY I JUST MET YOU! AND I AM CRAZY, SO I'M GONNA STALK YOU. AND KILL YOU MAYBE!" Zing ik. Hij kijkt mij verbaasd aan. Ik glimlach naar hem en loop weer terug naar Amber. Ze trekt een wenkbrauw op en zegt. "Wauw jij bent echt RAAR!" Ik haal mijn
schouders op "Weet ik toch."

Ik loop de straat over. Ik kijk naar link en daarna naar rechts. Ik ren snel de straat over. Ik hoor een heel bekende stem nog net roepen "KIJK UIT!" Voor de rest voel ik een brandende pijn en dan doven de lichten.

P.o.v Sem.

Het is al een tijdje geleden dat Amber en Danny vertrokken. Ik zit inmiddels al thuis op de bank. Ik kijk naar een film als de telefoon gaat. "Mam!!" Roep ik. Geen reactie. Ik grom. Ik zet de film stil en pak de telefoon.
"Hallo?" Brom ik.
"Is dit de familie van Denderen?"
"Ja hoezo?!" Brom ik.
"We hebben hier een Danniela Van Denderen in operatie op het moment."
"Wat?!!" Gil ik bijna.
"Sorry ze is kort geleden door een scooter aangereden. Als u zo vriendelijk wil zijn om naar het ziekenhuis Georgia te komen?"
"Ja" fluister ik bijna en hang op. Ik zak op de grond. Hoe had dit kunnen gebeuren?? Ik wil haar niet kwijt. NU NIET NOOIT NIET. Ik moet haar alleen laten inzien dat ik het beste voor haar ben. Maar hoe?

Wanting to be just normalWhere stories live. Discover now