26.kapitola

1.8K 114 6
                                    

Dva dny po tom co jsem spala u Nialla jsem se probrala a bylo mi hrozně. Připadala jsem si jako by mě přejel parní válec. Všechno mě bolela a nemohla jsem dýchat nosem. Byla jsem nemocná. Chtěla jsem vstát a nachystat klukům snídani ale nešlo to. Pomalu jsem se nemohla ani pohnout. Tak jsem zvedla telefon a napsala Liamovy sms ať nechodí do mého pokoje, že jsem nemocná a ať si nachystají pro tentokrát snídani samy. Nechtěla jsem je totiž nakazit .Vytáhla jsem si z nočního stolku prášky proti bolení hlavy a krku ,vzala si je a chtěla jsem usnout když jsem slyšela jak někdo mluví za dveřmi.

"Nialle nechoď tam psala mi že je nemocná" řekl Liam.

"to mě nezajímá chci vidět co jí je" řekl tlumeně Niall.

"jo ja taky tak pojďte" řekl Harry.

Najednou se otevřely dveře a v nich všech těch mích 5 trumberů.

"ahoj kluci" zachraptěla jsem a usmála se na ně.

"Bože!ty  vypadáš" zhrozil se Zayn. Pousmála jsem se nad jeho reakcí .To jsem asi musela vypadat dost hrozně.

"jak ti je ?"zeptal se s obavou Niall a sedl si ke mě na postel.

"Hrozně Nialle a nesedej si blízko mě, chytneš to. Vy všichni běžte ode mě pryč šup budete nemocní! "vyhazuju je s pokoje.

"No a co mě je to jedno, jsi nemocná a musíme se o tebe postarat" řekne přesvědčivě Niall.

"Páni ty ale hoříš, měla by jsi jít k doktorovy. Víš co na dej si to pod paži" řekne Liam když mi sáhne na čelo a podá mi teploměr.

Já vím co je na nemoc dobré, kuřecí polívka .Harry uměl bys jí uvařit?" vykřikne Louis.

"Jo bez problému" řekne Harry jako by nic a sedne si mi do noh postele.

"Ty umíš vařit? Myslela jsem že jen pečeš" řeknu pochybovačně.

"jo umím i vařit ale pečení je moje specialita"Řekne hrdě Harry a poklepe se po hrudi .Pousměju se a podám Liamovy teploměr.

"Tak jo vážně si nemocná. Máš 38,9.Víš co uděláme to takhle. "řekne Liam a někam odejde.

Liamův pohled:

Viděl jsem jak Pheobe vypadala. Hrála všemi barvami od zelené po bílou. Šlo vidět že jí je vážně špatně, tak mě napadl skvělý nápad i když vím že jí se to nebude líbit. Uklidil jsem obývák a rozložil gauč .Nanosil jsem tam deky a udělal s toho takové obří hnízdo. připravil jsem filmy, popcorn, kolu .Pro Pheobe čaj a ovoce. Vrátil jsem se do pokoje kde si povídala s klukama.

"Tak jo Harry běž prosím tě udělat tu polívku, Zayne tady máš seznam léků a zajdi je koupit. Loui ty a Niall běžte nakoupit. Tady máte seznam co potřebujeme a hlavně kupte ovoce a zeleninu .Louisy pro tentokrát ti dovoluju koupit hodně mrkve." rozdal jsem každému úkoly.

"Jo !Konečně tolik mrkve kolík budu chtít" řekl vítězně Louis.

"ale zase nepřeháněj ano!"

"Neboj" mávl rukou Louis a odešly stejně jako kluci. Zůstal jsem v pokoji s Pheobe sám.

Pheobenin pohled:

"Liame co jsi zase vymyslel .Chápu že jsem nemocná, tak se o mě chcete postarat,ale měly by jste se ode mě držet dál" řekla jsem. Byla jsem docela naštvaná že mě tady nikdo neposlouchá .Až se kluci ode mě nakazí a Paul to zjistí roztrhne mě jako hada.

"Neboj se, teď se pojď osprchovat a vem si něco v čem se budeš cítit pohodlně" řekne Liam a vytahuje mě s postele. Tak tak vztanu ,vytáhnu si svoje nejpohodlnější pyžamo. Je celé modré a jsou na něm zelené čtyřlístky a na prsou je žlutý ptáček Tweety. (ps" žlutý pták s kreslenýho seriálu Silvestr a Tweety). Liam mě doprovodí ke koupelně a já se zajdu vysprchovat .Pak sejdu dolů po schodech a tam mě Liam odvede do obýváku a uloží na gauč který vypadá jak ptačí hnízdo.Za chvíli dorazí Zayn s léky a kluci s nákupu. Louis nakoupil tolik mrkve jak pro králičí farmu.

"Loui ty ses zbláznil kdo to bude jíst?" zeptám se ho s vykulenýma očima.

"Neboj to si sním a když budeš hodná tak se o to s tebou podělím" blýskne po mě svým úsměvem. Jen zakroutím hlavou.

Za chvíli se u mě kluci slezou a Harry mi donese polívku. Jakmile ji sním vezmu si léky a všichni si zalezou  za mnou .Z pravé strany Niall a z levé Harry .Na něm leží Louis a na něm Zayn. Liam pořád stojí a hrabe se ve filmech.

"Tak co si pustíme?" zeptá se nás.

"co takhle Toy story?" zeptám se .

"Jo! "zavýskne Liam a už už strká cédéčko do dvd přehrávače. Kluci jen nesouhlasně zabručí.

"Nechte toho je to hezká pohádka" řeknu jim na obranu.

"To je ale né když jí vidíš po 1000x"zahučí Loui.

"ale kušuj nebo ti sním všechny mrkve"

"To bys neudělala?!!"zavrčí Louis.

"Teď ne ale až budu zdravá tak klidně "řeknu vítězně.

Loui se na mě jen zamračí. Liam si lehne na Nialla a všichni se takhle spokojeně zababušení díváme na pohádku .Pochvíli ale usínám protože jsem vážně hodně unavená.

��

Příběh lásky/One directionWhere stories live. Discover now