10.kapitola

1.9K 128 2
                                    

"Dobře aspoň uvidíme co v tobě je" řekne Felix a přesuneme se k ringu.

Vlezem do ringu a já si nasadím moje červené rukavice.

"Takže chci vidět férový boj, žádné podrazáctví. Hrajte oba dva fér. Vítěz je ten kdo vydrží stát co nejdéle" říká Felix.

"Fajn 3...,2....,1...,teď" zařve Felix a zazní gong. Podívám se kolem a všimnu si že se na nás všichni koukají.

"Copak prdelko máš strach? Ale ale holčička se nás bojí copak rozbrečíš se?" říká posměšně Adam.

"Fajn řekl sis o to." řeknu a naštvu se.

Posbírám vztek co ve mě zase vybublal a jdu na něj. On na mě jen kouká a směje se mi. Napřáhnu se a dám mu pravý hák do čelisti. Máme ochranný helmy takže to má naštěstí Adam dobrý, jinak už by neměl zub. Napřáhnu se a vrazím mu druhý hák. On jen překvapeně stojí .Když se podívám okolo vidím jak na mě všichni civí, dokonce i Eleanor.

"Tak pojď Adame!!tohle mě nebaví to jsem rovnou mohla mlátit támhle ten boxovací pytel i on by se víc bránil" řeknu mu se smíchem. Adam se viditelně naštval.

"Hrrr" rozběhne se a pokusí se mi vrazit praví hák a já stačím uhnout .Znovu vystřelí má ruka a jednu Mu vrazí do obličeje. Roztrhnu mu ret. On se naštve a napřáhne se. Spodem mi vrazí do brady a mě to dost zabolí. Kousnu se do jazyka. On se na mě jen samolibě ušklíbá. Fajn tak teď jsem se fakt nasrala. Napřáhnu se a pravou mu vrazím do břicha. Ne moc aby mu to způsobylo zranění, ale dost na to aby se skácel k zemi. Pokusí se vstát ale jakmile se postaví já mu jednu vrazím do tváře .Otočí hlavou na druhý bok a padne k zemi."10,9,8,7,6,5,4,3,2,1, konec vyhrává Pheobe!" vykřikne Felix a Eleanor začne poskakovat a tleskat. K ní se přidá i Felix a nějaký kluk vedle něho. Já se usměju a dojdu za Adamem který se pomalu zvedá ze země.

"vyhrál jsem?" zeptá se. Já mu mezitím pomáhám ze země.

"ne ale hrál si moc dobře. Promiň za ty rány" řeknu mu když už plně stojí na nohou

."ach to je v pohodě myslím že musím víc trénovat." řekne a oklepe se. Pomalu sejdeme dolů z ringu.

"Jak dlouho už  hraješ?" zeptám se ho.

"4 roky, ale měl jsem jen pár zápasů, Felix mě nechce do nich pouštět prý nejsem připravený. Asi má pravdu" řekne a já se na něj pousměju. Oba se ale ve chvilce rozdělíme. Já musím za Felixem který mě volá a on se jde nechat ošetřit.

"Bylo to moc dobré akorát musíš zapracovat na technice a pak to bude suprový. Každopádně tě berem .Máš trénink 3x týdně od 5hodin."řekne a já se usměju.

"Díky 'poděkuju mu a potřesu si s ním rukou. On jen přikývne a odejde. Zůstanu tu jen s Eleanor a tím klukem. Má hnědé vlasy a modré oči. Má asi 190cm a je docela namakaný. Vypadá moc mile a pořád se usmívá.

"Ahoj já jsem Jake (džejk) a ty musíš být Pheobe."řekne a napřáhne ke mě ruku.

"Jo ahoj moc mě těší" řeknu a usměju se.

"Eleanor měla si pravdu, je moc hezká" řekne Jake a podívá se na Eleanor. Pak si mě změří pohledem. Já celá zčervanám. Bože já tu holku jednou zabiju!!

"No nemusíš se bát že po tobě vyjedu, holky nejsou můj typ" řekne Jeke.

Já se na něj nechápavě podívám a pak mi to docvakne. Vykulím na něj oči

"Ty jsi..."řeknu a nemůžu se vymáčknout.

"Jo jsem gay." řekne Jake a pořád se culí.

"Ty jo jsi první kterého jsem poznala" řeknu a upřímně se usměju. Je fakt dobrej. Hodně lidí svou sexualitu skrývá a stydí se za ní, v dnešní době je to těžké.

"Fajn vy dva co kdybychom teďka všichni 3 šly na pizzu." zeptá se Eleanor a my  radostí oba přikývneme .V šatně se osprchuju, převleču a jdeme do pizzerie kousek odtud. Tam asi strávíme hodinu kecáním a jezením. Na konec je 6hodin a já musím domů klukům nachystat večeři. Eleanor odjede autem do svého bytu a já pak doběhnu dom. Kluci jsou asi ve svých pokojích tak zatím rychle nachystám večeři. Zajdu se osprchovat a cestou na horu křiknu že je večeře. Jakmile jsem osprchovaná, dám si na sebe pyžamo. Jsou to jen tepláky a tričko. Na sebe si ještě dám župan a zaběhnu za Harrym. Paklepu mu na dveře. Když se ozve

"dále" vejdu dovnitř. Harry leží na posteli a kouká se na televizi.

"Ehm ahoj Harry, můžu s tebou mluvit? "zeptám se ho.

"ahoj Pheobe, jistě že můžeš, co potřebuješ?" zeptá se a posadí se na posteli. Já za sebou zavřu dveře a postavím se vedle nich.

"Je mi to trochu trapné, ale to nemám v popisu práce." řeknu trošku koktavě.

"Co nemáš v popisu práce?" Zeptá se nechápavě Harry

Nadechnu se a řeknu to rychle ať to mám za sebou.

"Harry prosím tě uklízej si po sobě kondomy. Chápu že máš sexuální život, ale prosím tě, já to vědět nepotřebuju." řeknu celá rudá.

Harry zčervená a přikývne." dobře, jasně, neboj se já... jen kdes ho našla?" koktavě se mě zeptá.

Chudák je taky celý červený.

"ehm pod postelí" řeknu a přiblížím se ke dveřím.

"ou jasně neboj už se to nestane." řekne a já jen přikývnu a odejdu do svého pokoje. Tak tohle bylo hrozný. Celá se oklepu a pak si jdu lehnout.



Příběh lásky/One directionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora