29.kapitola

1.6K 118 3
                                    

14.dní

tolik času mám na posílení své fyzické kondice. Pravidelně posiluju a jím zdravě abych byla v kondici .Podle trenéra mám dost velkou šanci celý zápas vyhrát. Doma mě trénuje Liam a v posilce zase všichni ostatní. Snažíme se všichni. Ostatní mi dost věří a já je nechci zklamat.

Den zápasu:

Dnes je den D!

Den kdy budu zase zápasit v ringu .Už je to nějaký čas co jsem takhle zápasila ale hodně jsem trénovala a věřím si. musím to dokázat a proto v sobě sbírám každičký kousek vzteku .Tenhle zápas prostě vyhraju.

Máme zápasit s klubem který sídlí na konci Londýna. Prý je to dost dobrý klub a své hráče udržují v dobré kondici.

Můj soupeř se jmenuje Eliza Merkučiová a je jí 25let.Prý je docela dobrá, ale já ji vůbec neznám. Bohužel.

Nastoupila jsem do ringu a rozhlédla se kolem sebe. V hledišti seděla El, Perri, Sophie i kluci .Dokonce volal i můj bratr a za týden by měl přije, tak mi aspoň popřál ať mi zápas vyjde.

Koukla jsem se do protějšího rohu a tam stála. Měřila asi 180 a měla blonďaté vlasy. Na sobě měla modrý chránič a modré rukavice. Byla docela dost vypracovaná, ale tvářila se dost divně. Tak jakoby namyšleně. Nasadila jsem si chránič na hlavu a do pusy jsem si dala chránič na zuby. Trenér mi nasadil rukavice a poplácal mě po rameni.

"Ty to zvládneš" řekl a sedl si vedle ringu. Postavila jsem se s Elizou na proti sobě. Tukli jsme si rukama a rozhodčí zahájil zápas.

Ona nanic nečekala a vpálila mi levej hák .Moje hlava se otočila na bok a do pusy se mi zaryla pálivá bolest .Hrozně mě bolela čelist ale bylo v tom i něco jiného.Jako by mi někdo řezal obličej.

Snažila jsem se tu bolest potlačit a zasadila jsem ji ránu přímo do hrudi .Ona se ale jen otřepala a dala mi další ránu do břicha .Začalo mě pálit a řezat i tam. Došlo mi že pokud ji rychle nesložím k zemi ,tak dnešní zápas prohraju, protože ona měla něčím napuštěné rukavice. Nikdy by mě to jinak tolik nebolelo.

Vzchopila jsem se a začala jsem do ní sázet jednu ránu za druhou .Do břicha ,do čelisti, do ramene ,znovu do čelisti a pak zase do břicha.

jela jsem jako stroj. Nakonec jsem ji poslední ránu zasadila do hlavy a ona se skácela k zemi.

Zazněl gonk a rozhodčí mi zvedl ruku na znamení že jsem vyhrála .Dav začal jásat a já jsem vylezla z ringu. Všichni se na mě sesypaly, já jsem ale chytla Nialla kolem ramen a vydechla

"Pomoz mi"

pak už jsem viděla jen tmu.

Příběh lásky/One directionKde žijí příběhy. Začni objevovat