27.Kapitola

1.7K 112 3
                                    

Niallův pohled:

Pheobe usnula asi v půlce filmů. Teď leží schoulená na mě a na ní spí Harry na kterém spí Louis. Zayn taky usnul ale rozvalený na kraji gauče s pusou do kořán. Musím se mu smát vypadá dost vtipně. Jediný Liam a já jsme zůstaly vzhůru.

Hladím Pheobe po vlasech a sleduju jak pomalu oddechuje. Nezajímá mě nějaká televize ale jedině ona. Je nádherná a já jsem moc rád že můžu být v její blízkosti aspoň jako kamarád.

Sice bych chtěl být něco víc, ale na to máme zatím dost času .Myslím že Pheobe je v tomhle ohledu dost plachá a vybíravá .Nepouští si k tělu jen tak někoho. A já bych ji nechtěl ublížit.

Já vím že bych jí nikdy úmyslně neublížil .Je to moje sluníčko a nevydržím jediný den bez ní .Ten týden na turné nebo ten týden jak odjela bylo pro mě hotové peklo. Miluju jí a nechci o ni přijít.

Je to má kamarádka ale časem když na to nebudu spěchat tak se s toho třeba vyvine něco víc. Uvidíme ,není kam spěchat. Pořádně ji obejmu a usnu.

Pheobenin pohled:

Probudila jsem se asi kolem večera. V oknech šlo vidět že už je tma. Vztala jsem a šla na záchod. Už jsem se cítila líp a to o dost .když jsem se vrátila a podívala se na gauč podívala jsem se na kluky jak spí.

Božínku onie byly tak roztomilý. Vzala jsem si ze stolku mobil a vyfotila jsem si je. Musela jsem.

V tom se mi rozeznil telefon. Volá mi můj starší bratr Márk. Zvednu to.

"Ahoj brácha jak je?"

"Ahoj Pheobe normálně udělal jsem to !!! Úspěšně jsem splnil zkoušky. a jelikož mě tady teď nic nedrží očekávej mě zítra odpoledne u tebe. Přijedu tě navštívit" řekne radostně Márk.

"Kecáš! Fakt?! tak to je super už se na tebe těším "řeknu mu zvesela .Jsem moc ráda že přijede, už jsemho dlouho neviděla.

"Dobře já nevím v kolik přiletím ale bude to nějak odpoledne tak mi prosím tě pošly smskou adresu ať vím kde budeš"

"Jasně neboj ale nelekni se. Ten barák je obří. A bude tady i Eleanor"

"to je skvělí ale já už teď musím tak se měj Mám tě rád."

"Já tebe taky bráško pa" řeknu a zavěsím. Položím telefon na stůl a zalezu si zpátky mezi kluky. Je mi u nich opravdu dobře. Přitulím se k Niallovy a spokojeně usínám. 

Promiňte lidi že je to tak krátké.Snažím se něco vymysled ale moc to nejde.Nevim kdy sem něco přidám ale však vy uvidíte.Děkuji za to že to čtete :) 

mám vás ráda lidi *Pája*

Příběh lásky/One directionKde žijí příběhy. Začni objevovat