11.kapitola

1.9K 127 6
                                    

Už je to asi 14dní co jsem ke klukům nastoupila a my se dost skamarádily. Se všem si rozumím a za to jsem fakt moc ráda. Zrovna uklízím kuchyň po snídani když za mnou přijde Liam.

"Pheobe nechtěla by jsi jít dneska na náš koncert?" zeptá se mě a já na něj koukám jak puk.

"No nevím Liame já mám ještě nějakou práci" řeknu a otočím se ke dřezu. Po pravdě nevím jestli tam chci jít, jsem přece jejich zaměstnanec.

"Ne nemáš s klukama jsme ti pomohli a všechno tady uklidily. Takže máš čas jít s námi" řekne a směje se od ucha k uchu.

Povzdychnu si

"tak fajn. kdy a kde se ten koncert koná?" zeptám se.

Liam se usměje ještě víc než předtím a tleskne.

"Neboj.my tě vezmeme s sebou buď v 1 připravená k odchodu" řekne a odejde. Jelikož mám být připravená až v jednu začnu pracovat na obědě. Jakmile ho mám hotový udělám ještě pro kluky bagety a nějaké dobroty na svačinu. Udělám toho hodně jak znám Nialla tak vím že tady jídla není nikdy dost. Jakmile mám vše hotovo jdu se s klukama najíst.

"Kluci oběd!!" zařvu. Uslyším dupáni na schodech. Jsou jak stádo slonů fakt.

"Jé Pheobe tys mi udělala rizzoto?"zeptá se Niall. Začnu se smát

"Ne Nialle to je pro všechny padej si sednout na ten tvůj zadek a počkej až ti to donesu" řeknu a tím ho dostanu s kuchyně .Se smutným výrazem odchází. Ale já vím že to jen hraje. A měla jsem pravdu má moc pěknej zadek. Uchechtnu se. Vezmu talíře a odnesu je do jídelny kde už sedí kluci.

"Díky "řeknou a Niall se pořád na mě kouká smutně, ale jakmile před něj dám talíř začne se usmívat jako sluníčko. Kluci se nají já to po nich uklidím a jdu se nachystat. Osprchuju se, namaluju se ale jen velmi jemně. Make up, trošku řasenky a tužky na oči. Vlasy si nechám rozpuštěné.na sebe si obleču uplé černé rifle a modrou krajkovanou halenku. Vezmu si kabelku se všemi potřebnými věcmi ,černou bundu a jde se. Kluci už čekají dole.

"Páni sluší ti to "řekne s úsměvem Niall.

Zčervenám "díky Nialle" řeknu a odběhnu do kuchyně pro tašku z jídlem. Pak se s klukama vydáme do o2 arény kde mají mít koncert. Vejdeme s klukama do budovy a jdeme rovnou do jejich šatny. Tam už na ně čeká jejich stylistka Luccy. (lusy)

"Ahoj Luccy tohle je Pheobe naše pomocnice a kamarádka. Pheobe tohle je Luccy naše stylistka a taky kamarádka." Představí nás Liam.

"Ehm ahoj. Moc mě těší" řeknu a mávnu jí. Ona se na mě usměje a řekne. "mě taky".

Kluci si sednou do křesel a začnou si povídat. Luccy si povzdychne

"tak jo jde se na to kluci" řekne a začne Zaynovy vytvářet ten jeho sexy účes. Po chvíli za námi přiběhne asi tak pětiletá malá blonďatá holčička.

"Mamí já se nudím!" zakřičí a tahá Lussy za kalhoty. Ta chudák nestíhá. Teprve udělala účes Zaynovy, Luisovy a teď pracuje na tom Liamovém.

"Zlatíčko promiň maminka teďka pracuje za chvilku se ti budu věnovat" řekne a jde vidět že ji to chudáka mrzí.

"Ehm jestli chceš Lusyy tak já ti malou pohlídám stejně nemám co dělat" řeknu a pokrčím rameny

Lussy se na mě podívá s vděkem "díky to bych byla moc ráda. Jak vidíš tak nestíhám" řekne a dál se hrabe v Liamových vlasech.

"V pohodě. Ahoj princezno jak se jmenuješ já jsem Pheobe" řeknu a skloním se k malé holčičce. Ta se na mě nejprve vylekaně podívá a pak se jí ma tváři rozlije velký úsměv.

"Ahoj já jsem Lux. Jeé ty máš ale hezký oči!" vykřikne a přiběhne za mnou. Položí ruku na mou tvář a pohladí mě. Usměju se na ní.

"Děkuju Lux. Tak co půjdeme si hrát?" zeptám se jí. Ona jen radostně přikývne. Chytne mě za ruku a už mě někam táhne.

pplicatL�?}�Ɩ

Příběh lásky/One directionWhere stories live. Discover now