17.kapitola

1.8K 120 1
                                    

Niallovýma očima:

Páni ona asi usnula. Ležím s Pheobe v náručí. Je to tak příjemné a ona je tak krásná. Celou dobu jsem se na ni koukal a usmíval se jak sluníčko. Asi ji miluju. Ale bojím se ji to říct. Taková holka jako je ona na ní se musí opatrně, je v tomhle hrozně křehká.:)

Celou dobu co jsem s ní jsem strašně moc šťastný. Tak moc ji mám rád.

Jakmile film skončil osprchoval jsem se a šel si lehnout za ní. Nechtěl jsem ji budit tak jsem ji jen přikryl obejmul a usnul. Na tohle bych si dokázal zvyknout.

Ráno jsem se probral a koukal na Pheobe jak spí .Najednou se začala smát.

"Já tě vidím" řekne a rozlepí oči. Ty ji září rozespalostí. Je po ránu tak nádherná.

"Dáš si snídani Nialle?"zeptá se a já s úsměvem přikývnu. Vyskočí s postele a běží pryč. Hmm má pěkný zadek. Ježiši měl bych se uklidnit, na co myslím.?

Pheobenin pohled:

Ráno se proberu a vidím jak na mě Niall zírá. Dělám jako že spím ale nevydržím to a začnu se smát.

"Já tě vidím," řeknu a otevřu oči. Niall se na mě kouká a usmívá se jako sluníčko.

"Dáš si snídani?" zeptám se ho a on přikývne. Vyskočím s postele a běžím do kuchyně udělat kefe a lívance. Jakmile byly hotové, dala jsem je na tác spolu s kafem, čokoládovým a javorovým sirupem, ovocem a odnesla to do Niallova pokoje. Jedly jsme v posteli a olizovaly se až za ušima. Niall uklidil nádobí a já se šla převléct. Po obědě přišel Paul.

"Ahoj Pheobe tak jak se máš?" zeptal se když jsem mu udělala kafe a sedly jsme si do obýváku .Niall s klukama musely někam pryč, tak jsem tu zůstala sama.

"Dobře.Ze začátku jsem se trochu bála,ale teď už ne.Skvěle jsem si s klukama sedla, navíc Louisova přítelkyně Eleanor je moje sestřenice." řeknu mu s úsměvem.

"Fakt? tak to je fajn. Přišel jsem za tebou ale kvůli tomu že jsem mluvil s klukama a jsou s tebou hrozně spokojeni a dokonce ti i přidaly .Chtěl bych tě požádat jestli by sis tady nechtěla zařídit smlouvu na neurčito. Přece jen máš podepsanou pracovní smlouvu na půl roku, ale jelikož se klukům i mě líbí jak dobře pracuješ, dokonce i pomáháš Lussy hoši by tě tu chtěly na dlouho. Oni i já tě máme moc rádi." řekne a já na něj koukám s otevřenou pusou.

"Jasně moc ráda" řeknu.On vytáhne smlouvu ze saka a já ji podepíšu. Ještě chvíli pokecáme a on pak odejde. Kluci prý mají zítra na týden jet do Afriky natáčet nějaký klip takže budu sama doma.

Další den:

"Buďte opatrní a nezlobte" říkám klukům když objímám Zayna.

"Neboj Pheobe budeme v pořádku. Hlavně né že jakmile odjedeme budeš pořádat párty!" řekne Liam.

"Nebudu to slibuju. Počkám až přijedete a pak si ji uděláme společně." řeknu s úsměvem. Kluci se za smějou. Skoro všechny jsem už objala, jako posledního jsem si nechala Nialla .Přistoupila jsem k němu a pořádně ho objala.

"Dávej na sebe pozor a nejez tam všechno co uvidíš ne všechno je v Africe jedlé. Nechci aby ses mi otrávil" řeknu mu do ramene a on se začne smát.

"Dobře neboj se o mě. Ty tady hlavně dávej na sebe pozor a nepouštěj nikoho cizího do domu. Jelikož ani jedna s holek tu tento týden nebude budeš to muset zvládnout sama." řekne mi do ucha.

"Dobře" šeptnu a rozpojíme se.

"Ne tak to nejde. Skupinové objetí!!"vykřikne Louis a všichni se na mě sesypou a začnou mě objímat. Smějeme se a objímáme se dokud nepříjde Paul a neodveze je na letiště. Budou mi hrozně chybět ,bez nich je dům prázdný a tichý, ale budu to muset nějak přežít. Co budu dělat až budou kluci na turné?

"Je to jen týden" zamumlám si pro sebe a jdu si udělat něco k jídlu.


Příběh lásky/One directionWhere stories live. Discover now